Η Αριάνα Γκράντε αποκάλυψε ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες

Η Αριάνα Γκράντε αποκάλυψε ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες
Η Αριάνα Γκράντε σε συναυλία το 2018 AP

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την αγχώδη διαταραχή από την οποία υποφέρει, ύστερα από τη περσινή τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Ήταν στις 22 Μαΐου του 2017 όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σκορπώντας το θάνατο σε 22 ανθρώπους, την ευθύνη της οποία είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Οι μνήμες από το τρομοκρατικό χτύπημα έχουν μείνει νωπές στο μυαλό της διάσημης τραγουδίστριας, γεγονός που αφηγήθηκε σε συνέντευξή της στη Βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue.

Η Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα επώδυνο γι’αυτήν το να μιλήσει για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αιματηρή επίθεση. Συμπλήρωσε δε, ότι παλεύει ακόμα με το μετατραυματικό στρες, μετά τις δραματικές στιγμές που βίωσε τόσο η ίδια, όσο και όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία στη Manchester Arena.

«Είναι τόσο δύσκολο να μιλάς γι΄αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι βίωσαν την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου. Αλλά ναι, είναι πραγματικότητα. Γνωρίζω αυτές τις οικογένειες και τους θαυμαστές μου, και όλοι βίωσαν ένα μέρος της. Ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό. Νιώθω πως δεν θα έπρεπε καν να μιλώ για τη δική μου εμπειρία, πως δεν θα έπρεπε ποτέ να λέω τίποτα. Δεν νομίζω πως θα βρω ποτέ το τρόπο να μιλήσω γι αυτό χωρίς να κλάψω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα