Η Ελένη Μενεγάκη “αγνώριστη” με αφέλειες πριν από 24 χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη “αγνώριστη” με αφέλειες πριν από 24 χρόνια
Η Ελένη Μενεγάκη

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της παρουσιάστριας, όπου τής είχε επιμεληθεί τα μαλλιά το μακρινό 1996.

Το τηλεοπτικό της “αντίο” είπε την Τετάρτη 1η Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάζοντας την τελευταία της εκπομπή “Ελένη” στον Alpha και κλείνοντας έναν κύκλο 15 χρόνων στο κανάλι και 30 χρόνων στην ελληνική τηλεόραση. Το κλίμα στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της ήταν έντονα φορτισμένο. 

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της, γιατί όπως είπε: “Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες”.

Φίλοι και συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη ήθελαν να την τιμήσουν, αναρτώντας φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας από αυτούς ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της παρουσιάστριας, όπου τής είχε επιμεληθεί τα μαλλιά. 

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε το 1996, πριν από 24 χρόνια, και η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου. Η Ελένη Μενεγάκη είχε τότε πιο κοντά μαλλιά με αφέλειες. “Queen” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Τρύφωνας Σαμαράς. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα