Η Έλενα Ακρίτα στο πλευρό του Ντάνου – “Με ενοχλούν όσοι προσκυνάνε παντόφλες”

Η Έλενα Ακρίτα στο πλευρό του Ντάνου – “Με ενοχλούν όσοι προσκυνάνε παντόφλες”

Αρνητικές κριτικές, ειρωνικά σχόλια, αλλά και υποστηρικτικές απόψεις για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το βιβλίο του. Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να πάρει θέση υπέρ του.

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την κυκλοφορία του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου, νικητή του Survivor 2017 και πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Τατουάζ”.

Τα ποικίλα σχόλια για την απόφασή του να κυκλοφορήσει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο αυξήθηκαν και έγιναν ακόμη πιο έντονα μετά την παρουσίαση του βιβλίου του το περασμένο Σάββατο, με πολλούς να “κοροϊδεύουν” όσους περίμεναν στην ουρά για την υπογραφή του βιβλίου από τον Ντάνο. 

Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε για άλλη μια φορά να πάρει θέση στο εν λόγω “επίκαιρο θέμα” και να εκφράσει την άποψή της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Τα λεγόμενά της δείχνουν πως υποστηρίζει τον Ντάνο και ότι θεωρεί υπερβολικό το “κύμα αντιδράσεων” κατά του βιβλίου του.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Ο Ντάνος ούτε έκλεψε ούτε σκότωσε ένα βιβλίο έγραψε, πάρτε το, μην το παίρνετε και τέλος. Δεν θα τον στήσουμε και στα 6 μέτρα, σιγά πια όλοι οι απόγονοι του Ροϊδη εδώ μέσα μαζευτήκαμε #εδώοκόσμοςκαίγεται

Ενώ στα σχόλια της ανάρτησης προσέθεσε:

Εμένα δεν με ενοχλούν οι 40-50 άνθρωποι που στήθηκαν για τον Ντάνο. Με ενοχλούν οι ουρές των χιλιάδων που στήνονται να προσκυνήσουν κάρες κι αγιασμένες παντόφλες

Ίσως κάνω λάθος, απλώς πιστεύω πως εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα