Ντάνος: Λύνει την παρεξήγηση για το “πόσο καλό είναι το βιβλίο του”

Ντάνος: Λύνει την παρεξήγηση για το “πόσο καλό είναι το βιβλίο του”
Γιώργος Αγγελόπουλος

"Όταν σχολίασα ως καλό το βιβλίο μου, αναφερόμουν στον καλό εκδοτικό οίκο, στη δομή και στην κατανομή των φωτογραφιών, όχι στα γραμμένα", σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο, η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου με τίτλο “Ντάνος”. Ο νικητής του Survivor 2017, μίλησε αμέσως μετά στις κάμερες και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά τις προηγούμενες δηλώσεις του και να διευκρινίσει κάποια πράγματα. Ο Ντάνος είχε πει χαρακτηριστικά “Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το βιβλίο μου!” και θεώρησε πως έπρεπε να εξηγήσει καλύτερα το τι ακριβώς εννοούσε.

“Στο βιβλίο θα διαβάσετε κάποια πράγματα που έχω ζήσει, από τη δική μου οπτική για μένα. Επίσης, επειδή έκανα ένα live στο Instagram και κάποια στιγμή σχολίασα ότι το βιβλίο είναι καλό, θέλω να πω ότι αναφερόμουν στην πολύ καλή επιλογή που έκανα στον εκδοτικό οίκο και αναφερόμουν στην πολύ καλή δομή, στην κατανομή των φωτογραφιών και σε όλη αυτή την ποιοτική δουλειά που κάναμε. Δεν αναφερόμουν στα γραμμένα και σ’ αυτά τα οποία έχω πει. Αυτό είναι κάτι που θα το διαβάσει ο κόσμος και θα έχει ο καθένας τη δική του γνώμη και άποψη, είτε καλή είτε όχι”, δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικά με την επιτυχημένη σειρά “Τατουάζ” στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολίασε: “Η εμπειρία των ανθρώπων που ηγούνται, λέει ότι πρέπει το “Τατουάζ” να ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει και τρίτη σεζόν”. Επίσης, συμπλήρωσε πως δεν ισχύει ότι ο Ανδρέας Γεωργίου του έκανε πρόταση να συμμετάσχει στην καινούργια δουλειά που ετοιμάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα