Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη “σχέση” της με τον SNIK

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη “σχέση” της με τον SNIK
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK Instagram

Με έναν διπλωματικό ελιγμό που αφήνει ανοιχτές ερμηνείες, "ξεγλίστρησε" το μοντέλο, απαντώντας μαεστρικά σχετικά με την φημολογούμενη σχέση της με τον γνωστό ράπερ SNIK. Πώς αντιδρά στη θέα των επίμαχων καρέ.

Πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν διαψεύδει κάτι για την προσωπική της ζωή! Μέχρι τώρα η αγαπημένη κριτής του GNTM και μοντέλο δεν απαντούσε ποτέ στις ερωτήσεις για τα προσωπικά της και ήταν πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της… 

Ωστόσο, αυτή τη φορά, φάνηκε πως αισθάνθηκε κάπως πιο ελεύθερη να απαντήσει σε ερωτήσεις που της τέθηκαν, μιλώντας με χιούμορ και νάζι. Πάλε, βέβαια, δεν έδωσε ακριβείς απαντήσεις και οι δηλώσεις της ήταν αμφιλεγόμενες.

Διαβάστε όσα είπε και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:

“Δεν δουλεύω και στη Nasa, όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Όλα στο μυαλό μας είναι και αν θέλουμε μπορούμε να το προσπαθήσουμε.

Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου που ήμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σ’ αυτή τη φάση. Τώρα χρειάζομαι κι άλλα πράγματα για να είμαι ολοκληρωμένη.

Έχω μάθει να επενδύω σε εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά!”

Όσον αφορά τις φωτογραφίες είπε:

“Δεν ξέρω, δεν έχω δει τις φωτογραφίες και σίγουρα άμα είναι πλάτη, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι και τι γίνεται. Ήμουνα εγώ άραγε; 

Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου, περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν άμα θέλεις. Για το αν τα συνδυάζω εγώ, δεν μπορώ να μιλήσω on camera γιατί δεν συζητάω δημόσια τα προσωπικά μου. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να κάνουμε γνωριμίες και να περνάμε καλά.

Τα προσωπικά μου τα κρατάω για τον εαυτό μου, γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να τα ζω. Τώρα αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, κάν’ το, ζήσε όπως θέλεις. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει και τίποτα! 

Τα φαινόμενα απατούν, αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στη φωτογραφία.”  

Δείτε την αντίδρασή της, όταν η δημοσιογράφος της δείχνει τις φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα