Η Jennifer Lawrence είναι ο αληθινός Άη Βασίλης

Jennifer Lawrence attends the premiere of Paramount Pictures' "Mother!" at Radio City Music Hall on Wednesday, Sept. 13, 2017, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP)
Jennifer Lawrence attends the premiere of Paramount Pictures' "Mother!" at Radio City Music Hall on Wednesday, Sept. 13, 2017, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP) GREG ALLEN/INVISION/AP

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός έχει καταστήσει παράδοση τα τελευταία χρόνια να επισκέπτεται παιδιά στο νοσοκομείο της γένετειράς της. Η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε φυσική εξαίρεση

Μπορεί η Τζένιφερ Λόρενς να έχει απασχολήσει συχνά, πυκνά τα ΜΜΕ για τον χαρακτήρα της ή ακόμη και για τις αμέτρητες φορές που έπεσε φορώντας τουαλέτα, ωστόσο αποτελεί την πιο επιτυχημένη ηθοποιό της γενιάς της στο Χόλιγουντ. Αυτό το βεβαιώνει άλλωστε τόσο το κασέ της, όσο όμως και το γεγονός πως τόσο μικρή έχει ήδη αναγνωριστεί με σειρά βραβείων, μεταξύ των οποίων και το Όσκαρ. Η Αμερικανίδα τα τελευταία χρόνια φροντίζει να περνά τις ημέρες των γιορτών κοντά σε παιδάκια και τις οικογένειές τους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η πρωταγωνίστρια του "Hunger Games" θέλει να δίνει χαρά σε μικρά παιδάκια που είναι αναγκασμένα να περάσουν τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο της γενέτειράς της, του Λούισβιλ. Την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε στο νοσοκομείο και πάλι και φωτογραφήθηκε με τις οικογένειες των μικρών ασθενών.

Μάλιστα, τη φωτογραφία της επίσκεψής της δεν ανάρτησε η ίδια στο instagram, αλλά το νοσοκομείο Παίδων Norton, που δέχτηκε την διάσημη επισκέπτη. "Η Τζένιφερ Λόρενς επισκέπτεται μια από τις πολλές οικογένειες στο νοσοκομείο παίδων σήμερα" αναφέρει η ανάρτηση.

Photo by Greg Allen/Invision/AP

SHARE:

24Media Network