Η Κάτια Ταραμπάνκο “επιστρέφει” στις οθόνες μας

Η Κάτια Ταραμπάνκο “επιστρέφει” στις οθόνες μας
Κάτια Ταραμπάνκο Instagram @kweenkatyatar

Η Κάτια Ταραμπάνκο υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο για τηλεοπτική εκπομπή. Που θα την δούμε και τι ανέφερε για τις σχέσεις της με τους κριτές του GNTM.

Η – κατά το ήμισυ – νικήτρια του περσινού GNTM ετοιμάζεται να μπαρκάρει σε ιστιοπλοϊκό και να κάνει ταξίδια στο Αιγαίο παρέα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, η Κάτια Ταραμπάνκο από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στους «Θαλασσόλυκους», στον Σκάι, αντικαθιστώντας την Κάλια Ελευθερίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται”. “Νομίζω πως έχει κλείσει ήδη η Κάτια. Πότε θα ξεκινήσουμε και τι θα συμβεί θα το μάθουμε σε λίγο καιρό από την εταιρεία παραγωγής”.

Το όμορφο μοντέλο, έχει πολλάκις αναφερθεί στην αγάπη του για τη θάλασσα. Μάλιστα, πέρα από φαν των θαλάσσιων σπορ, φαίνεται πως έχει και μπαμπά καπετάνιο.

Όπως η ίδια είπε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει “Δεν το φοβάμαι. Θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να αποδείξω ότι έκαναν καλά και με επέλεξαν στην ομάδα”.

Όσον αφορά την καριέρα της ως μοντέλο, εξήγησε πως από Σεπτέμβρη, εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, υπάρχει πιθανότητα να φύγει για Γερμανία. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν διατηρεί σχέσεις με κανέναν από την κριτική επιτροπή του GNTM, πέραν της Έλενας Χριστοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα