Η Lady Gaga ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ με ελληνική σημαία: “Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη, θα επιβιώσετε κι εσείς”

default image

Δείτε τι έγινε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ και την εμφάνιση της μετά το live στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Pics+Vids)

Η εκκεντρική ντίβα της ποπ, Lady Gaga εμφανίστηκε το νράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ μπροστά στο ελληνικό κοινό που γέμισε το στάδιο για να δει το show της.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ η διάσημη τραγουδίστρια  βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το “ArtRave: The Artpop Ball Tour” υπερθέαμα της.

Νωρίτερα είχε αναχωρήσει από το ξενοδοχείο ντυμένη σαν αρχαία θεά. Ή ντυμένη σαν κάτι που θύμιζε τουλάχιστον κάτι από αρχαία Ελλάδα.

Πίσω από τη σκηνή του ΟΑΚΑ είχαν τοποθετηθεί  δύο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζύγιζαν περίπου 30 τόνους.

Η σκηνή πάνω στην οποία εμφανίζεται η Gaga ονομάζεται “Fat Lady” και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Με την ελληνική σημαία:

Η Lady Gaga βγήκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι πρόκειται για μια χώρα που την εμπνέει.  Είπε επίσης ότι στα 15 της  δούλεψε σε τρία ελληνικά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη.

“Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, θα επιβιώσετε κι εσείς!”, είπε μεταξύ άλλων χαιρετώντας το ελληνικό κοινό.

Στη συναυλία βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που είχαν στηθεί στις πύλες του Ο.Α.Κ.Α. από τις 7.30 το πρωί περιμένοντας να «πιάσουν» μια καλή θέση κοντά στη σκηνή, ενώ άλλοι, που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο κέντρο της Αθήνας, μόνο και μόνο για να την δουν πριν αναχωρήσει για τον χώρο της συναυλίας.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 23:00, ενώ το κοινό ζητούσε από τη μεγάλη ντίβα της ποπ να ανέβει ξανά στη σκηνή, η οποία πάντως δεν έκανε το χατίρι στους Έλληνες θαυμαστές της.

Η συναυλία, με τίτλο “ArtRave: The Artpop Ball Tour”, είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι.

Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το πλατινένιο νέο άλμπουμ της με τίτλο “Artpop”, το οποίο ανέβηκε στο Νο1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ώς τις 24 Νοεμβρίου σε: Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

Μετά τη συναυλία:

Δείτε μέσα από φωτογραφίες τις 58 ώρες της Lady Gaga στην Αθήνα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα