Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσβησε τον λογαριασμό της στο Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσβησε τον λογαριασμό της στο Instagram
Η Μπρίτνει Σπίαρς Chris Pizzello/Invision/AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια επίσημη αιτιολόγηση γεγονός που αναστάτωσε τους θαυμαστές της.

Η Μπρίτνει Σπίαρς απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram. Οι θαυμαστές της κατέφυγαν στο τουίτερ προκειμένου να σχολιάσουν την απροειδοποίητη απόφασή της ενώ ο λογαριασμός της εκεί με 56 εκατομμύρια ακόλουθους παραμένει ενεργός χωρίς παρ’ όλα αυτά η ίδια να έχει προβεί σε κάποιο επίσημο σχόλιο που να αιτιολογεί την ενέργειά της.

Η τραγουδίστρια είχε προχωρήσει σε μια αντίστοιχη κίνηση τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν διέγραψε προσωρινά τον λογαριασμό της, σε μια προσπάθεια να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και να απολαύσει τον αρραβώνα της, όπως είχε καθησυχάσει τότε τους φανς της.

Παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της που κάνουν λόγο για εμπλοκή τρίτου προσώπου στην απόφαση της Μπρίτνεϊ να απενεργοποιήσει το Instagram της ενώ πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την “απώλεια” της από τα social καθώς επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα