Η νέα γυμνή πρόκληση του Kanye West με διάσημους στο κρεβάτι του

default image

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον νέο βιντεοκλίπ που τραγουδιού του Kanye West "Famous", στο οποίο εμφανίζονται γυμνοί στο κρεβάτι του διάσημοι και πολιτικοί (Pics + Video)

Οι πιστοί θαυμαστές του Kanye West βρέθηκαν στον πολυχώρο Forum του Λος Άντζελες, προκειμένου να παρακολουθήσουν πρώτοι την αποκλειστική προβολολή τπυ νέου βιντεοκλίπ για το αμφιλεγόμενο τραγούδι “Famous”.

Όπως το τραγούδι, προκλητικό είναι και το βιντεοκλίπ, στο οποίο ο τραγουδιστής επιστράτευσε τα ειδικά εφέ για να προσθέσει στο κρεβάτι του πλήθος διάσημων συναδέλφων και πολιτικών, που θα έκαναν τα πάντα για πέντε λεπτά διασημότητας.

Το κομμάτι που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι στίχοι του υπονοούν ότι από το κρεβάτι του Kanye West έχουν περάσει πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων και η Taylor Swift, η οποία του “χρωστάει” την φήμη και την καριέρα της.

Το απαγορευμένο βίντεο, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, ο Kanye West απεικονίζεται γυμνός στο κρεβάτι με την σύζυγό του Kim Kardashian, που για ακόμη μια φορά μας δείχνει οπίσθιά της. Το πλάνο, όμως δεν σταματά εκεί καθώς στο ίδιο κρεβάτι εμφανίζονται γυμνοί διάφορες διασημότητες, από τον χώρο της πολιτικής, της υποκριτικής και του τραγουδιού, που κρατούν συντροφιά στον διάσημο τραγουδιστή.

 

Μεταξύ των κέρινων ομοιωμάτων των διασημοτήτων εμφανίζεται αυτό του Donald Trump, της Taylor Swift, του George W Bush, της Anna Wintour, της  Rihanna, του Chris Brown, της Ray J, της Amber Rose, της Caitlyn Jenner και του Bill Cosby.

(ΠΗΓΗ: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα