Η Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται χωρίς σουτιέν και έχει λόγο πολιτικό

Η Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται χωρίς σουτιέν και έχει λόγο πολιτικό

Το γνωστό μοντέλο υπεραμύνθηκε της απόφασής της συνδέοντάς τη... θερμοκρασία, ενώ δήλωσε πως στόχος της ήταν καθαρά και μόνο να περάσει πολιτικό μήνυμα.

Το τελευταίο διάστημα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει ξεδιπλώσει τη φεμινιστική-ακτιβιστική δράση της μέσα από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον περασμένο μήνα έλαβε μέρος σε διαδήλωση κατά του δικαστή Μπρετ Καβάνο, επιλογή του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Καβάνο εμπλέκεται σε σειρά σεξουαλικών σκανδάλων και έχει μπει στο στόχαστρο του κινήματος #metoo.

Σε αυτή την ακτιβιστική δράση η Έμιλι είχε εμφανιστεί χωρίς σουτιέν προκαλώντας τότε αντιδράσεις στα social media, ενώ είχε προσαχθεί από την αστυνομία μαζί με ακόμη 300 διαδηλωτές.

Η 27χρονη τοποθετήθηκε για την επιλογή της να μη φορέσει σουτιέν. Μιλώντας στο περιοδικό Stellar, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Γνώριζα πως ήταν σημαντικό να είμαι εκεί όπως και γνώριζα ότι ορισμένοι θα το έβρισκαν αυτό αμφιλεγόμενο αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα συζητούσαν γιατί δεν φόρεσα σουτιέν κάτω από τη μπλούζα μου". Χαρακτήρισε την επιλογή της "απολύτως φυσιολογική" λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ενώ πρόσθεσε πως στόχος της ήταν να στείλει πολιτικό μήνυμα.

"Γιατί οι άνθρωποι να επικεντρώνονται στο τι φόρεσα;", αναρωτήθηκε το 27χρονο μοντέλο. Ακόμη, δηλώνει πως έχει καταφέρει να μην επηρεάζεται από όσα γράφουν για εκείνη τα "Τρολ" του διαδικτύου ενώ απάντησε πως το βίντεο Blurred Lines στο οποίο εμφανιζόταν δεν είχε τίποτα το φαλλοκρατικό εναντίον των γυναικών. "Αναδεικνύει τη σεξουαλικότητα και τις λεπτές γραμμές της", είπε.

Βέβαια, η εμφάνισή της χωρίς σουτιέν δεν ήταν κάτι που δεν έχει ξανακάνει. Δείτε την πρόσφατη ενδυματολογική της προσέγγιση σε αγώνα των L.A. Lakers για το NBA:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Emily Ratajkowski καταγγέλλει ρατσισμό εναντίον της λόγω μεγάλου στήθους

SHARE:

24Media Network