Αιχμηρή απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα

Αιχμηρή απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα
Ρούλα Κορομηλά AP

Αιχμηρή ήταν η απάντηση που έδωσε μέσω Instagram η Ρούλα Κορομηλά γράφοντας χαρακτηριστικά: "Γούστο μου και καπέλο μου" για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα.

Η νέα χρονιά έφερε και νέες κόντρες στον χώρο του θεάματος. Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα σχολίασε την Ρούλα Κορομηλά και τα όσα είπε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως: “Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να το δουλέψει πολύ. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις”.

Η Βάνα Μπάρμπα με τη σειρά της απάντησε σε συνέντευξη “Θα ήθελα τη Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη, γιατί είναι χορτάτη. Με εκνεύρισε για την έλλειψη γενναιοδωρίας που είχε για τα νέα παιδιά. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω, αλλά ρε φίλη ξεχνάς το δικό σου άγχος, όταν πηγαίναμε και κάναμε εκπομπές και μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία για να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο”.

Αμέσως μετά την προβολή τη συνέντευξης η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: “Γούστο μου και καπέλο μου! Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα