Η Σοφία Καρβέλα εξομολογείται: “Σήμερα κλείνω 12 χρόνια νηφάλια”

Η Σοφία Καρβέλα εξομολογείται: “Σήμερα κλείνω 12 χρόνια νηφάλια”
Η Σοφία Καρβέλα Instagram

Μια γενναία και εκ βαθέων εξομολόγηση από τη Σοφία Καρβέλα. "Σήμερα έκλεισα 12 χρόνια που ζω νηφάλια", γράφει η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα στο Instagram.

Σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σε δημοσίευση στο Instagram η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της, να κόψει οριστικά το αλκοόλ.

Στην ανάρτηση στο Instagram η Καρβέλα “γιόρτασε” τα 12 χρόνια χωρίς αλκοόλ, με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

“Σήμερα έκλεισα 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ακολούθησαν) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Δηλώνω ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί. Και στέλνω πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται” έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα