Η Τζένιφερ Γκάρνερ έκλεψε την καρδιά του Μπραντ Πιτ;

default image

Η Τζένιφερ Γκάρνερ αστειεύτηκε "αποκαλύπτοντας" στους παπαράτσι πως είναι εκείνη η αιτία που η Αντζελίνα Τζολί χώρισε τον Μπράντ Πιτ (Video)

Αναστάτωση επικρατεί στο Χόλιγουντ μετά τον χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, που σήμανε και το τέλος της αγάπης, με όλους να ψάχνουν τι έφταιξε και το ιδανικότερο ζευγάρι στον κόσμο αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Σε μια προσπάθεια να κάνει τους παπαράτσι να ασχολούνται με κάτι η Τζένιφερ Γκάρνερ αστειεύτηκε, λέγοντας πως είναι εκείνη η πέτρα του σκανδάλου, καθώς έκλεψε την καρδιά του Μπραντ Πιτ.

Χαρακτηριστικά, οι παπαράτσι άρχισαν να τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ, που υπήρξε ένα από τα διαζύγια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ερχόταν.

“Ο Μπραντ Πιτ και εγώ βγαίνουμε”, είπε. Με τους παπαράτσι να τη ρωτούν και εκείνη να απαντά “Ναι”, αστειευόμενη, πριν μπει στο αυτοκίνητό της .

Πάντως παλιότερα είχε δηλώσει πως,  “Όταν ο Μπραντ και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν πέθαινα να τους  ξαναδώ μαζί”, υποστηρίζοντας ανοιχτά την πρώτη κυρία Πιτ στον “πόλεμο” που είχε ξεσπάσει τότε για τον πιο γοητευτικό άνδρα του Χόλιγουντ.

Τέλος, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, δήλωσε πως οι θαυμαστές τους θα πρέπει να σταματήσουν να ελπίζουν ότι θα ξανασμίξουν, καθώς η σχέση τους έχει τελειώσει.

(ΠΗΓΗ: eonline)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα