Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται: Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου YOUTUBE

Η Ηλιάνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και για πρώτη, ίσως, φορά, μίλησε για τη ζωή της τα τελευταία χρόνια, για τον εαυτό της και για προσωπικές πτυχές της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο GNTM το 2018, ως μέλος της κριτικής επιτροπής και από τότε μέχρι και σήμερα, το όνομά της συζητιέται διαρκώς.

Παρά την τεράστια απήχηση που έχει, το γνωστό μοντέλο δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά ακόμη κι όταν μιλάει, οι δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.

Η Ηλιάνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και για πρώτη, ίσως, φορά, μίλησε για τη ζωή της τα τελευταία χρόνια, για τον εαυτό της και για προσωπικές πτυχές της.

Όπως δήλωσε η ίδια:

"Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δε θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ, όμως, και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα. Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: GNTM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέβηκε την κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων

GNTM 2: Η πτώση διαγωνιζόμενης και η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

GNTM 2: Άφωνη η Ηλιάνα - "Παιδιά σόρι αλλά έχει τέλειο π..."

SHARE: