Ηλιάνα – SNIK: Η “οικογενειακή” έξοδος και οι φήμες για επανασύνδεση

Ηλιάνα – SNIK: Η “οικογενειακή” έξοδος και οι φήμες για επανασύνδεση
Ηλιάνα Παπαγεωργίου, SNIK Instagram / @ilianapapageorgiou @snikthehustla

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο SNIK βγήκαν για φαγητό με τη μητέρα του μοντέλου. Οι δηλώσεις τους για το αν το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά από τις διακοπές της στην Αμερική, και θέλησε να δει αγαπημένα της πρόσωπα.

Το διάσημο μοντέλο πραγματοποίησε έξοδο σε ταβέρνα – εστιατόριο στην Πεντέλη μαζί με τον πρώην σύντροφό της, τον SNIK, την μητέρα της, Αναστασία, και την Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό”, που κατέγραψε πλάνα από την συνάντησή τους, το δείπνο κράτησε περίπου 4 ώρες και έγινε σε πάρα πολύ όμορφο κλίμα, με χαμόγελα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει επανασύνδεση, αλλά οι δυο τους διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις και υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, όπως και με τη μητέρα του μοντέλου.

Σε δηλώσεις που έκαναν φεύγοντας, ο SNIK απάντησε στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το αν είναι ξανά μαζί: “Ορίστε; Δεν σου λέω γιατί πας και τα λες”.

Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέφυγε να σχολιάσει το συγκεκριμένο σενάριο και αναφέρθηκε μόνο στα επαγγελματικά της σχέδια, που, όπως είπε, θα τα μάθουμε εν καιρώ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα