Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Πώς περνά την καραντίνα με τον Snik

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Πώς περνά την καραντίνα με τον Snik

Μένοντας στο ίδιο σπίτι με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την καθημερινότητά της με τα νέα πλέον δεδομένα

Καλεσμένη μέσω Skype βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης το μοντέλο και κριτής του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “Live Show” και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι, με τον σύντροφό της, Snik.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε πως νιώθει τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι, αλλά και πως της δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτεί πολλά πράγματα για το μέλλον και τη ζωή της. «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και καλά, μόνο και μόνο που έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι μου, να έχω σπίτι, να έχω φαγητό, να έχω την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον, είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό έλειπε να είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση» ανέφερε.

Για τη συμβίωσή της με τον Snik, απάντησε ότι όλα πάνε καλά και ότι εκείνη του μαγειρεύει. Οι δυο τους κοιμούνται και ξυπνάνε περίεργες ώρες, και περνάνε την μέρα τους βλέποντας σειρές.

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα