Ίντρις Έλμπα: Θετικός στον κορονοϊό ο διάσημος ηθοποιός

Ίντρις Έλμπα: Θετικός στον κορονοϊό ο διάσημος ηθοποιός
Ίντρις Έλμπα Invision

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο 47χρονος ηθοποίος, Ίντρις Έλμπα. Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο κορονοϊος έχει κι επίσημα κηρυχθεί σε πανδημία από τον ΠΟΥ, με τα κρούσματα παγκοσμίως να αυξάνονται με ανησυχτικό ρυθμό.

Ο Covid-19 δεν κάνει… διακρίσεις και “χτύπησε” ακόμη και γνωστά πρόσωπα του θεάματος και του αθλητισμού. Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός Tom Hanks, επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον είχαν διαγνωσθεί θετικά με κορονοϊό. Στον χώρο του αθλητισμού ο αμυντικός της Γιουβέντους Daniele Rugani βρέθηκε και αυτός θετικός στον COVID-19. Όπως και ο σταρ του NBA Charles Barkley και ο Γάλλος σταρ Rudy Gobert (ο οποίος μάλιστα λίγες ημέρες πριν νοσήσει, έκανε πλάκα για το πώς κολλά κανείς τον κορονοϊό). 

Πλέον στη λίστα των διασήμων που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό είναι και ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.

Ο 47χρονος ηθοποίος μέσω βίντεο που δημοσίυσε ο ίδιος στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι διαγνώστηκε θετικός στο κορονοϊό.

“Δεν έχω εμφανίσει ακόμ συμπτώματα, ωστόσο έχω τεθεί σε καραντίνα από τότε που αντιλήφθηκα πως έχω προσβληθεί από τον ιό. Μείνετε στο σπίτι. Θα σας κρατάω ενήμερους για την εξέλιξη της υγείας μου. Μην πανικοβάλεστε”. Ήταν το μήνυμα του ηθοποιού.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα