Ιωάννα Μαλέσκου: “Δέχτηκα ύβρεις για τον Χεζόνια, αλλά δεν έφταιγα εγώ”

Ιωάννα Μαλέσκου: “Δέχτηκα ύβρεις για τον Χεζόνια, αλλά δεν έφταιγα εγώ”
Ιωάννα Μαλέσκου - Μάριο Χεζόνια. Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την απόφαση του Μάριο Χεζόνια να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Τι είπε για τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε από θαυμαστές του.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα “Όλα Γκουντ” βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι του Σαββάτου (04/09).

Η παρουσιάστρια μίλησε για την ανανεωμένη ομάδα της, για τις δυσκολίες του καθημερινού, αλλά και για τη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα από θαυμαστές του, μετά την αποχώρηση του μπασκετμπολίστα από τον Παναθηναϊκό.

“Είχα αυτό το ωραίο δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια”, είπε αρχικά.

Ενώ για τον Χεζόνια και την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα, η ίδια δήλωσε: “Δεν φέρω ευθύνη! Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης, γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι”.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα