Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια είναι η πραγματική της ηλικία

Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου FACEBOOK / @IOANNA MALESKOU

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί το πρόσωπο των ημερών. Πόσο χρονών είναι η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια που έρχεται από την Κρήτη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί, ομολογουμένως, ένα από τα πιο πολυσυζυτημένα πρόσωπα, ενώ τις τελευταίες μέρες συζητείται έντονα η "μεταγραφή" της από το Κρήτη TV στον ΣΚΑΙ.

Και ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου, το Κρήτη TV εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και τις ευχές του για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της παρουσιάστριας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως η "Μενεγάκη της Κρήτης", ετοιμάζεται για μια καινούργια αρχή, ενώ ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ξανθιά καλλονή;

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και σήμερα είναι 31 ετών. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού, αλλά στην πορεία την κέρδισε η τηλεόραση.

Με σταθερά και ανοδικά βήματα εδραίωσε την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα στο Κρήτη TV. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2017 συμμετείχε στα καλλιστεία, όπου έλαβε τον τίτλο "Μις Κρήτη".

Ωστόσο, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά που προέβαλλε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομή της και το τηλεοπτικό κοινό ανά την Ελλάδα δεν άργησε να τη συμπαθήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιωάννα Μαλέσκου, Τηλεόραση, ΣΚΑΙ, Κρήτη
SHARE:

24Media Network