Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά στα σχόλια ότι θα λιώσει αν κάτσει δίπλα σε τζάκι

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά στα σχόλια ότι θα λιώσει αν κάτσει δίπλα σε τζάκι

"Όσα λένε για μένα και για τα πλαστικά βγήκε υπέρ μου γιατί κέρδισα στα Καλλιστεία", απάντησε με καυστικό τρόπο η Ιωάννα Μπέλλα, ρίχνοντας τα βέλη της προς τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Η Ιωάννα Μπέλλα έκατσε δίπλα σε αναμμένο τζάκι και δεν “έλιωσε”, όπως είχε σχολιάσει προσφάτως ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

“Τώρα που έρχεται χειμώνας δεν θα είναι πολύ βολικό να κάτσει δίπλα σε ένα τζάκι ας πούμε γιατί μπορεί να λιώσει. Άμα σου λιώσει κανένα χείλι, κανένα βυ… κλπ δεν είναι πολύ ευχάριστο”, είχε δηλώσει ο κωμικός.

Το μοντέλο απάντησε από την εκπομπή “Ευτυχείτε” λέγοντας: “Αστείο σχόλιο. Τον συγκεκριμένο ηθοποιό έχω να τον δω χρόνια γενικά στο επίκεντρο. Είπε αυτή την ατάκα για να πάρει λίγο ακόμα δημοσιότητα και να τον συζητάμε τις υπόλοιπες μέρες”.

“Με πήραν από την ίδια την παραγωγή του GNTM και πήγα στην οντισιόν και με πήραν και γενικά πρόσωπα που υπάρχουν μέσα στην εκπομπή”, δήλωσε για τη συμμετοχή της στο show.

Και συνέχισε: “Είμαι παιδί και έχουν πέσει όλα πάνω μου. Κάνουν λες και δεν ξέρουν τις πλαστικές. Τελικά μου βγήκε υπέρ όλο αυτό γιατί πήγα στα Καλλιστεία και πήρα έναν τίτλο που θα με ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν είναι το ίδιο ένα ριάλιτι με έναν τίτλο που θα σε εκπροσωπήσει στο εξωτερικό ανάμεσα σε 120 χώρες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα