Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει το “δώρο” που της έφερε ο Άγιος Βασίλης

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει το “δώρο” που της έφερε ο Άγιος Βασίλης

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, με την οποία δείχνει στους flollowers της το "δώρο" που της έφερε ο Άγιος Βασίλης το 2018.

Η Ιωάννα Τούνη, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, περνά τα πιο όμορφα Χριστούγεννά της και είναι πολύ ερωτευμένη.

Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον, από τη φωτογραφία που ανέβασε ανήμερα των Χριστουγέννων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην οποία είναι εμφανής ο έρωτάς της με τον Νώντα Παπαντωνίου.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, με τον οποία διατηρεί σχέση τον τελευταίο καιρό η δημοφιλής πρώην παίκτρια του My Style Rocks, είναι μπασκετμπολίστας και οι δυο τους έχουν κάνει γνωστό το ότι είναι ζευγάρι εδώ και καιρό.

Μάλιστα, η Ιώννα Τούνη έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως η ίδια και ο διεθνής γκαρντ ήταν μαζί πριν από πέντε χρόνια, αλλά για πολύ λίγο. Φέτος έγινε η μεταξύ τους επανασύνδεση.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη, είναι οι δυο τους αγκαλιά καθώς γελούν σε κάποια βραδινή τους έξοδο. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι, ενώ η Τούνη έγραψε στη λεζάντα το εξής: “My “Santa Gift” for ’18 <3"

Την ίδια φωτογραφία είχε αναρτήσει λίγο πριν και ο σύντροφός της, Νώντας Παπαντωνίου, στέλνοντας χριστουγεννιάτικες ευχές εκ μέρους και των δύο: “Καλά Χριστούγεννα από εμάς με υγεία & τύχη. Να χαμογελάτε! #merrychristmas #familytime”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα