Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου Instagram / @j.touni

Πανευτυχείς μέλλοντες γονείς η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν σε ένα gender reveal πάρτι που διοργάνωσαν οι φίλοι του ζευγαριού.

Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανήμερα των γενεθλίων της διάσημης instagramer, η οποία βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της και αγαπημένα τους πρόσωπα στη Χαλκιδική.

Σε ένα φαντασμαγορικό gender reveal πάρτι που διοργάνωσαν οι φίλες της, καθώς η ίδια και ο αγαπημένος της επέλεξαν να μην γνωρίζουν από την αρχή το φύλο του μωρού, έγινε η αποκάλυψη πως η Ιωάννα Τούνη κυοφορεί αγοράκι, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βουτάει στην πισίνα από τη χαρά του.

Φυσικά, και οι δύο μοιράστηκαν στα προφίλ τους στο Instagram βίντεο από τη στιγμή της αποκάλυψης, όπου φαίνονται ιδιαίτερα συγκινημένοι, έτοιμοι να υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Σε προηγούμενα instastories μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη είχε εκμυστηρευτεί πως η ίδια θα ήθελε να αποκτήσει κοριτσάκι, σε αντίθεση με το γνωστό μοντέλο που ήθελε αγοράκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version