Ιωάννα Τούνη: Τι απαντά για την ανάρτηση για τα κλειστά εστιατόρια στους Παξούς

Ιωάννα Τούνη: Τι απαντά για την ανάρτηση για τα κλειστά εστιατόρια στους Παξούς
Η Ιωάννα Τούνη INSTAGRAM @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη σχολίασε την ανάρτηση που είχε κάνει στους Παξούς, η οποία είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα social media.

Την δική της απάντηση για το story που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, έδωσε η Ιωάννα Τούνη. Η ανάρτηση που είχε κάνει η διάσημη influencer αφορούσε τα κλειστά εστιατόρια στους Παξούς.

Η Ιωάννα Τούνη, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχολίασε την ανάρτηση που είχε κάνει, ενώ βρισκόταν στους Παξούς απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί..Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”, είχε γράψει η ίδια σε story της στο Instagram.

Η διάσημη influencer, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα σχόλια για το θέμα, σχολίασε το συγκεκριμένο story, ενώ δήλωσε πως κατά την ίδια “ήταν λάθος timing”.

“Πρέπει να το λήξουμε το θέμα γιατί έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά. Οι Παξοί έχουν την πολιτική να μην ανοίγουν τα μαγαζιά το μεσημέρι. Μας είπαν και οι κάτοικοι ότι από τις 2 μέχρι τις 7 είναι όλα κλειστά. Στο νησί η θερμοκρασία ήταν νορμάλ, είχε 32 βαθμούς, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Δεν κάθισα να τοποθετηθώ για κάτι, απλά ανέβασα κάτι στο Instagram. Ήμασταν 12 άτομα και ψάχναμε να φάμε. Δεν το είπα επειδή θα μείνει νηστική η Τούνη, αλλά οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί, δεν θα ξαναπήγαινε. Φαντάσου να έχεις οικογένεια, να έχεις δυο παιδάκια και να θες να τα ταΐσεις μεσημεριανό και να μην μπορούν να φάνε μέχρι το βράδυ.

Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω εγώ. Οι Παξοί δεν είχαν 45 βαθμούς, ούτε 47 ούτε 50 που γράφτηκε. Ήταν πολύ μεγάλη η επίθεση που δέχτηκα. Ήταν λάθος timing. Αν οι θερμοκρασίες δεν ήταν αυτές στην υπόλοιπη χώρα, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό”, είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα