Ιωάννης Παπαζήσης: "Έχω μεγάλη 'καψούρα' με τον πατέρα μου"

Ο Ιωάννης Παπαζήσης στο "The 2Night Show"
Ο Ιωάννης Παπαζήσης στο "The 2Night Show" GLOMEX

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Ιωάννη Παπαζήση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο πώς τον έχει επηρεάσει η πατρότητα, αλλάζοντας τις προτεραιότητες στη ζωή του.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα του αλλά και πώς ο δικός του γιος άλλαξε τις προτεραιότητες στη ζωή του.

"Χαίρομαι που είμαι στα 42 μου και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος γι' αυτό που αποφάσισα να κάνω σε αυτή τη ζωή. Θα ήθελα και το παιδί μου να είναι γερό και να κάνει ο,τι γουστάρει", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε για την "καψούρα" με τον πατέρα του "Είμαι τόσο 'ερωτευμένος' με τον πατέρα μου κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που είχα και έχω στη ζωή μου. Η σχέση με την μητέρα μου είναι επίσης υπέροχη. Ήταν η κολόνα του σπιτιού. Ο μπαμπάς ήταν ο φίλος. Μου έμαθε αυτά που θέλω να μάθω κι εγώ στο παιδί μου. Να είμαστε καθαροί, τίμιοι δηλαδή και να δουλεύουμε".

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στον γιο του, αλλά και πως άλλαξε τις προτεραιότητες στη ζωή του. "Ο γιος μου με έκανε 'δεύτερο' στη ζωή μου. Έπαψα πια να σκέφτομαι τον εαυτό μου. Όχι μόνο, ώστε να μπορέσω να του προσφέρω πράγματα, αλλά και για να είμαι εκεί. Πιστεύω ότι η μητέρα του είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show
SHARE:

24Media Network