Jason Momoa – Lisa Bonet: Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια σχέσης

Jason Momoa – Lisa Bonet: Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια σχέσης
Jason Momoa - Lisa Bonet John Shearer / Invision for SundanceTV / AP Images

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ Jason Momoa και Lisa Bonet έπειτα από 16 χρόνια σχέσης. Η επίσημη ανακοίνωσή τους στο Instagram.

Μια από τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης του Χόλιγουντ φαίνεται πως… “ρίχνει αυλαία” με τη σχέση του Jason Momoa και της Lisa Bonet να έρχεται στο τέλος της.

Φαίνεται μάλιστα, πως το ζευγάρι δημοσίευσε και επίσημη ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του ηθοποιού στο Instagram, επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος τους έληξε.

“Νιώσαμε την πίεση και τις αλλαγές αυτής της μεταβατικής περιόδου. Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… συμπληρώνεται και ωριμάζει μέσα από αυτές τις σεισμικές αλλαγές που προκύπτουν. Και έτσι, μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα, πως ο γάμος μας ακολουθεί χωριστούς δρόμους”.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα τζαζ μπαρ το 2005, αρκετά πριν ο Momoa γίνει αναγνωρίσιμος ως ο Khal Drogo του Game of Thrones.

Παρ’ όλα αυτά ο ηθοποιός φαίνεται να είχε ερωτευτεί τη Bonet καιρό πριν την επίσημη συνάντησή τους.

“Από την ηλικία των 8 ετών, όταν την είδα στην τηλεόραση, είχα πει “μαμά την θέλω αυτήν”, ανέφερε ο Momoa σε συνέντευξή του το 2017 στον James Corden και το The Late Late Show. “Θα σε παρακολουθώ για την υπόλοιπη ζωή μου και θα σε κατακτήσω”.

Και τα κατάφερε.

Έκαναν το πρώτο τους παιδί, την Lola το 2007. O Son Nakoa-Wolf γεννήθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Jason Momoa και Lisa Bonet ASSOCIATED PRESS

Ο Momoa βοήθησε επίσης στην ανατροφή της κόρης της Bonet, Zoë Kravitz, από τον προηγούμενο γάμο της με τον τραγουδιστή Lenny Kravitz. Μάλιστα, οι δύο άντρες ήρθαν αρκετά κοντά αποκαλώντας ο ένας τον άλλον “αδερφό”.

Momoa και Bonet ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου το 2017.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα