“Je suis Charlie”, ήταν το σύνθημα και στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών

default image

Το Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από το σύνθημα των τελευταίων ημερών, έτσι στο κόκκινο χαλί οι αστέρες θέλησαν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα κατά της τρομοκρατίας δηλώνοντας όλοι τους "Charlie".(pics)

Οι αστέρες του Χόλιγουντ δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς απέναντι στο γεγονός που έχει συγκλονίσει τη παγκόσμια κοινή γνώμη, τη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, έτσι όλοι τους φρόντισαν να περάσουν τα μηνύματα τους κατά της τρομοκρατίας.

Την αρχή έκανε η πρωτοεμφανιζόμενη στο κόκκινο χαλί Αμάλ Κλούνεϊ και ακολούθησαν και πολλοί άλλοι αστέρες όπως η Έλεν Μίρεν, η Νταϊάν Κρούγκερ και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι στην τελετή απονομής, που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες.

 

Ιδιαίτερη στιγμή της τελετής η παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας από τον διάσημο ηθοποιό σκηνοθέτη και παραγωγό Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος τιμήθηκε για τη συνολική του καριέρα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Ο Κλούνεϊ, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο επικεντρώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι: “Στα εκατομμύρια των ανθρώπων όχι μόνο στο Παρίσι, αλλά και στον κόσμο, σε χριστιανούς, Εβραίους και μουσουλμάνους, θα πω ότι εμείς δεν θα βαδίζουμε μέσα στο φόβο … Je Suis Charlie “αναφώνησε ο Κλούνεϊ.

Όσον αφορά τους κερδισμένους της βραδιάς, η ταινία “The Grand Budapest Hotel” βραβεύθηκε με Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία για την καλύτερη ταινία.

Στα ατομικά βραβεία η ηθοποιός Έιμι Άνταμς κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ηθοποιό με την ταινία “Big Eyes” στην τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες που είναι η πρώτη μεγάλη τελετή βραβείων για το 2015 στον χώρο του κινηματογράφου.

Η 40χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός παίζει το ρόλο μιας γυναίκας ζωγράφου σε αυτήν την ταινία του Τιμ Μπάρτον, και κέρδισε το βραβείο απέναντι στην Έμιλι Μπλαντ, την Έλεν Μίρεν, την Τζούλιαν Μουρ και την Κουβενζανέ Γουόλις.

Στους άντρες το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας κατέκτησε ο Μάικλ Κίτον, για το ρόλο του στην κωμωδία “Birdman”. Το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας για την καλύτερη σκηνοθεσία κατέκτησε ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ για την ταινία “Boyhood”.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα