Julia Fox: Διοργανώνει πορνό πάρτι για ερωτικό συγγραφέα

Julia Fox: Διοργανώνει πορνό πάρτι για ερωτικό συγγραφέα
Η Julia Fox AP

Η Julia Fox θα διοργανώσει ένα πάρτι ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο θα κάνει ζωντανή ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων από τα ερωτικά διηγήματα του Εμίλ Ζολά.

Η γνωστή ηθοποιός, Julia Fox θα διοργανώσει ένα πάρτι ερωτικού περιεχομένου για τον γάλλο συγγραφέα Εμίλ Ζολά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα ερωτικά του βιβλία, που λογοκρίθηκαν ιδιαίτερα στην εποχή του.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία “Uncut Gems”, θα συνεργαστεί με την φίλη της, Leah McSweeney και το μοντέλο Richie Shazam και θα φιλοξενήσουν το πάρτι, που θα γιορτάσει το νέο πρότζεκτ της γνωστής πλαρφόρμας YouPorn.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την PageSix, το YouPorn εμπεριέχει πλέον μια νέα πλατφόρμα ερωτικής λογοτεχνίας, στην οποία μπορεί ο καθένας να ακούσει ερωτικά αποσπάσματα.

Η ιστοσελίδα έχει καταλήξει να συμπεριλάβει τέσσερα αποκλειστικά ερωτικά γραπτά του Εμίλ Ζολά, για τους φανατικούς θαυμαστές της ερωτικής λογοτεχνίας. Τα έργα αυτά θα διαβάσουν μερικές από τις πιο διάσημες φωνές, όπως η Julia Fox, ο κωμικός ηθοποιός Lea DeLaria, η Judith Regan αλλά και ο ποιητής Precious Okoyomon.

Η Julia Fox θα κάνει, μάλιστα, μια ζωντανή ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων από τα ερωτικά διηγήματα του Εμίλ Ζολά στο συγκεκριμένο πάρτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα