Κάιλι Τζένερ: Η νέα της συλλογή είναι βγαλμένη από τον “Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες”

Κάιλι Τζένερ: Η νέα της συλλογή είναι βγαλμένη από τον “Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες”
Kylie Jenner Instagram

Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει ολόγυμνη σε μία... λίμνη αίματος και υπόσχεται να μην ξεχάσει κανείς το φετινό Halloween. Σάλος στα social media.

Η οικογένεια Καρντάσιαν “ξαναχτυπά” και αυτή τη φορά η 24χρονη δισεκατομμυριούχος, Κάιλι Τζένερ αναβιώνει τον “Εφιάλτη στον δρόμο με τις Λεύκες”.

Το τελευταίο διάστημα η Κάιλι Τζένερ, η οποία πριν λίγο διάστημα ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων της Kylie Cosmetics, που είναι εμπνευσμένη από τη διάσημη ταινία τρόμου των 80’s με τον ανατριχιαστικό Freddy Krueger και υπόσχεται να… στοιχειώσει το φετινό Halloween.

Η συλλογή των καλλυντικών ονομάζεται “KYLIE X NIGHTMARE ON ELM STREET” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ώρες ενώ γίνεται, φυσικά εν όψει του Halloween στις 31 Οκτώβρη.

Για την προώθηση της νέας σειράς, η 24χρονη τηλεπερσόνα μεταμορφώθηκε σε πρωταγωνίστρια της ταινίας και πόζαρε με λευκό κορμάκι και κόκκινες μπότες ξαπλωμένη σε ένα εφηβικό δωμάτιο, παρόμοιο με αυτά που βλέπαμε στο horror film αλλά και εντελώς γυμνή με το σώμα της καλυμμένο με… αίμα.

Φυσικά, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί στα social media με κάποιους χρήστες να βρίσκουν το θέαμα αποκρουστικό, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως το λανσάρισμα της νέας σειράς δεν θα έπρεπε να συμπέσει με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα