Καίτη Γαρμπή: “Ζω μια εξέλιξη του έρωτα με τον Διονύση Σχοινά – Καλύτερα να φύγουμε μαζί”

Καίτη Γαρμπή: “Ζω μια εξέλιξη του έρωτα με τον Διονύση Σχοινά – Καλύτερα να φύγουμε μαζί”
Καίτη Γαρμπή Glomex

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την πολυετή καριέρα της, τον έρωτα με τον Διονύση Σχοινά που παραμένει δυνατός, αλλά και τις αναρτήσεις στο Twitter για κοινωνικά θέματα.

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (10/09) η εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και η πρώτη καλεσμένη για τη φετινή σεζόν ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για τα 30 χρόνια της καριέρας της, υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται μεν χορτάτη, αλλά ποτέ δεν επαναπαύεται, ενώ της αρέσει πάντοτε να πρωτοτυπεί μέσα από τη μουσική της.

Ο διαρκής έρωτας με τον Διονύση Σχοινά

Μιλώντας για τα 25 χρόνια σχέσης με τον Διονύση Σχοινά και τον έρωτά τους, που παραμένει δυνατός έως και σήμερα, η γνωστή τραγουδίστρια είπε:

Ζω μια εξέλιξη του έρωτα με τον Διονύση, υπάρχει τρομακτική αγάπη. Αφού λέω πως όταν “φύγουμε”, καλύτερα να συμβεί και να είμαστε κι οι δυο μας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα είναι αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου. Πιστεύω ότι το ίδιο νιώθει κι αυτός. Υπάρχουν όλα αυτά που κρατάνε τους ανθρώπους μαζί. Υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός, αγάπη. Είναι και ένα παιδί ο Διονύσης, που δεν μπορείς να μην τον αγαπάς, είναι ένας άγγελος. Και φυσικά δεν θέλω να τον κοιτάζει άλλη ή να τον έχει άλλη, εγώ θέλω να τον έχω”.

“Εξελίσσεται ο έρωτας και γίνεται κάτι πάρα πολύ βαθύ. Είμαστε πολύ ελεύθεροι άνθρωποι και σέβεται απόλυτα ο ένας την ελευθερία του άλλου. Θα βγει με τους φίλους του, θα βγω με τις φίλες μου. Στο σπίτι είμαστε μαζί, αλλά ο καθένας έχει τον προσωπικό του χώρο. δεν υπάρχει αυτό το “πνιγμένο”. Και δεν κατάλαβα ποτέ πως υπάρχουν ζευγάρια που είναι 24 ώρες μαζί”, συμπλήρωσε.

Η συνεργασία με τον γιο τους, Δημήτρη

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον γιο τους, Δημήτρη Σχοινά, με τον οποίον έκανε περιοδείες μαζί το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όπως δήλωσε, ο ίδιος έχει πάρει στοιχεία και από τη μητέρα του και από τον πατέρα του, ενώ ανέφερε πως πιστεύει πολύ σε εκείνον και στην καλλιτεχνική του στόφα.

Το twitter και η κατάθεση των απόψεών της

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε, επίσης, για τη δραστηριότητά της στο Twitter και το γεγονός ότι γίνονται πολύ συχνά viral οι αναρτήσεις της με τις απόψεις της πάνω σε κοινωνικά θέματα. Η ίδια δήλωσε πως αγαπά πολύ το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, λόγω της αμεσότητάς του, και ανέφερε:

“Το να λέω την άποψή μου στο Twitter μέχρι τώρα δεν έχει κανένα κόστος. Δεν θα πάψω να είμαι ο εαυτός μου. Εγώ το Twitter το λατρεύω, μου αρέσει αυτή η σπιρτάδα που έχει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι, δεν θέλω να τα έχω καλά με όλους. Και αφού δεν με ενδιαφέρει αυτό, όταν πιστεύω ότι το δίκιο είναι αυτό και πρέπει να το καταθέσω, θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει“.

“Τα πράγματα που λέω στο Twitter είναι τόσο απλά, μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Παίρνει μεγαλύτερη αξία γιατί δεν το κάνει κανείς άλλος. Γιατί οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν καταλαβαίνω γιατί”, είπε και πρόσθεσε:

Ζούμε σε αυτήν την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, καυτά θέματα. Τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούργιο μας τραγούδι; Δεν είναι πολύ εγωιστικό; Για μένα το σωστό είναι να παίρνουμε θέση σε αυτά που συμβαίνουν, έχουμε γνώμη, άποψη. Αυτά που συμβαίνουν είναι τρομακτικά, δεν μπορώ να κάθομαι να σκέφτομαι μόνο και να μιλάω μόνο για τη δουλειά μου. Δεν είμαι αυτή”.

Όσα δήλωσε για τις συνεργασίες και τη μουσική της

Η Καίτη Γαρμπή δήλωσε πως θα έκανε ένα ραπ ή τραπ τραγούδι, φτάνει να της ταίριαζε, υπογραμμίζοντας πως την ενδιαφέρει το να προσφέρει νέα και φρέσκα πράγματα στον κόσμο.

Επίσης, αποκάλυψε πως τον φετινό χειμώνα θα συνεργάζεται με τον Αντώνη Ρέμο στο Nox Athens.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα