Καλλιστεία 2020: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανάμεσα στις υποψήφιες

Καλλιστεία 2020: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανάμεσα στις υποψήφιες
Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram / @vrisiida_andrio

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks διεκδικεί μια θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Γιανγκ. Η ανακοίνωση της συμμετοχής της.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του διαγωνισμού ομορφιάς “Star και Mr GS Hellas”, που επιστρέφει φέτος με κορίτσια και αγόρια.

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες των εν λόγω καλλιστείων υπάρχει και ένα γνώριμο πρόσωπο: η Βρισηίδα Ανδριώτου που την είχαμε γνωρίσει μέσα από το πρώτο “My Style Rocks”.


Η μελαχρινή καλλονή διεκδικεί τον πολυπόθητο τίτλο και σίγουρα έχει αρκετές πιθανότητες αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα, καθώς και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο.

Η συμμετοχή της έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των καλλιστείων στο Instagram, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία της και μια μικρή περιγραφή της, αλλά και μέσα από τα insta stories της νεαρής κοπέλας.

“Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,71. Έχει σπουδάσει Βρεφονηπιοκόμος και διεκδικεί τον τίτλο της STAR/MISS GS HELLAS 2020”, ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τα καρέ της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα