Καλομοίρα: Η μεγάλη αποκάλυψη για τη Eurovision

Καλομοίρα: Η μεγάλη αποκάλυψη για τη Eurovision
Η Καλομοίρα papadakispress

Όσα αποκάλυψε η Καλομοίρα σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision. Το κομμάτι που έχει ετοιμάσει.

Είναι η καλλιτέχνιδα που μας απασχόλησε από νωρίς για τη φετινή Eurovision. Η πρόθεσή της για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τορίνο είχε γίνει γνωστή από το καλοκαίρι, ενώ η ίδια ταξίδεψε στην Ελλάδα για αυτό το σκοπό. Συναντήσεις έγιναν, ωστόσο δεν συμμετείχε τελικά στη διαδικασία επιλογής, καθώς δεν κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ προς έκπληξη όλων.

Πρόκειται για την εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2008, την Καλομοίρα, που το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίσθηκε μέσω skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου “Τι λες τώρα;” μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η Καλομοίρα μιλώντας σε απευθείας σύνδεση από τις ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της αναφέρθηκε τόσο στη ζωή της εκεί, τα παιδιά της και τον σύζυγό της όσο και στα μουσικά της σχέδια και φυσικά στη Eurovision.

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, σε ερώτηση εάν θα επιθυμούσε να πάει για δεύτερη φορά στη Eurovision η Καλομοίρα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την επιθυμία της να διαγωνισθεί στη σκηνή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού και μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε ότι έχει έτοιμα πέντε τραγούδια που έγραψε στην Ελλάδα με γνωστούς συνθέτες και παραγωγούς όπως ο Mohobi, ένα από εκ τω οποίων προορίζει για τη Eurovision:

“Κρατάω το πιο ωραίο τραγούδι για τη Eurovision! Το κρατάω αν τύχει να πάω πάλι, αν κάτι γίνει”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση εάν θα πήγαινε με άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας, η Καλομοίρα ήταν επιφυλακτική απαντώντας: “Δεν μου πάει να κρατήσω άλλη σημαία. Δεν ξέρω…”

Το κομμάτι που έχει έτοιμο για τη Eurovision, όπως ανέφερε, δεν θα το κυκλοφορήσει φυσικά, ωστόσο για τα υπόλοιπα τραγούδια αναζητείται τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τα δημοσιοποιήσει.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Καλομοίρα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα