Κάλουμ φον Μόγκερ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο “Mr Υφήλιος” – Πήδηξε από παράθυρο

Κάλουμ φον Μόγκερ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο “Mr Υφήλιος” – Πήδηξε από παράθυρο
Κάλουμ φον Μόγκερ Instagram / @calumvonmoger

"Βουτιά" στο κενό για τον διάσημος bodybuilder και πρώην "Mr Υφήλιος", Κάλουμ φον Μόγκερ. Νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο διάσημος Αυστραλός bodybuilder και πρώην “Mr Υφήλιος”, Κάλουμ φον Μόγκερ, μετά από πτώση που είχε από παράθυρο.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος φέρεται να πήδηξε από το παράθυρο την περασμένη Παρασκευή (06/05), τραυματίζοντας σοβαρά τη σπονδυλική του στήλη.

Ο Μόγκερ, ο οποίος υπήρξε τρεις φορές νικητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής “Mr Universe”, βρίσκεται τώρα σε τεχνητό κώμα, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αρκετοί φίλοι ισχυρίστηκαν ότι ο Μόγκερ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τη στιγμή της πτώσης, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μόγκερ είχε εκδιωχθεί από το πατρικό του σπίτι πριν την πτώση, ενώ ο ίδιος είχε μιλήσει πρόσφατα στα social media του για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

“Όλοι έχουμε ένα παρελθόν. Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Το παραδέχομαι, έμπλεξα αρκετές φορές. Αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μαθαίνω από τα λάθη μου και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος”, είχε πει.

Σημειώνεται πως ο Μόγκερ είναι και ηθοποιός, καθώς είχε παίξει κάποτε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε μια ταινία.

Στη συνέχεια, ο Μόγκερ κυκλοφόρησε το δικό του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Calum von Moger: Unbroken” στο Netflix το 2019. Η ταινία περιέγραφε την άνοδο του Μόγκερ στις τάξεις του bodybuilding, πώς βαφτίστηκε “Arnold 2.0” και πώς όλο αυτό κατέρρευσε μετά από έναν σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο και στον δικέφαλο.

Τις τελευταίες μέρες πριν την πτώση του, ο Μόγκερ είχε μοιραστεί στα social media μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες του, κρατώντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και έχοντας τον παπαγάλο του στον ώμο.

Οι τελευταίες αναρτήσεις του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα