Κάνε ότι κοιμάσαι: Όταν ο Γιάννης Σίντος έκανε τον “Άκη” στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Κάνε ότι κοιμάσαι: Όταν ο Γιάννης Σίντος έκανε τον “Άκη” στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”
Ο Γιάννης Σίντος

Η πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ, εκτός από το να καθηλώσει το κοινό, προκάλεσε και ένα μικρό σοκ στη θέα ενός ηθοποιού που... μεγάλωσε.

Καθήλωσε, έγινε πρώτο trend στο Twitter, έφερε φρεσκάδα και ενθουσιασμό στην τηλεόραση, ενώ, στους λάτρεις των -σχετικά- παλιών ελληνικών σειρών, προκάλεσε και ένα μικρό σοκ.

Το “Κάνε ότι Κοιμάσαι”, η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ, με αρκετά νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης να εμφανίζονται και να υποδύονται ξεχωριστούς ρόλους.

Ένας εξ αυτών; Ο Γιάννης Σίντος, ο οποίος, στον ρόλο του Χριστόφορου Στρατάκη, υποδύεται τον αδελφό της Ευαγγελίας, Είναι ο άντρας που έμαθε να ζει στη σκιά των ανθρώπων και να υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του, ενώ, αντιμέτωπος με τον θυμό και τη δειλία του, η ληστεία πολλαπλασιάζει τις ενοχές του.

Όταν έκανε τον Άκη στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Ο Γιάννης Σίντος, λοιπόν, σε ηλικία 15 ετών συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA, “Ευτυχισμένοι Μαζί” με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Εκεί, υποδύθηκε για μερικά επεισόδια τον “Άκη”, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη η Φίφη (Εύη Δαέλη).

Γιάννης Σίντος: Η πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση

Ο Γιάννης Σίντος είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1994 στα Χανιά. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μαρίκα (2021), Θηλιά (2021), Η ζωή μου στην τέχνη (2021).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά σειρά του Star με τίτλο “Έρωτας με διαφορά”, όπου υποδύθηκε τον Άρη, παιδικό φίλο του Κωστή (Βασίλης Μίχας), ενώ έχει εμφανιστεί και στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Ηλιος”, αλλά και στη σειρά “Μην Ψαρώνεις” (2019).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα