Κάνε ότι κοιμάσαι: Έγινε πρώτο trend στο Twitter – Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών

Κάνε ότι κοιμάσαι: Έγινε πρώτο trend στο Twitter – Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών
Κάνε ότι κοιμάσαι ερτ

Με διπλό επεισόδιο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας η νέα ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τίτλο "Κάνε ότι κοιμάσαι". Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

Με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ, η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τα υποβλητικά γυρίσματά της.

Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Ενθουσιασμό έδειξαν οι χρήστες του Twitter, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας της νέας σειράς, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια αξιόλογη προσπάθεια της ΕΡΤ. Μάλιστα, το σχετικό hashtag #kaneotikoimasai έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πώς “υποδέχτηκε” τη σειρά το Twitter

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η υπόθεση της σειράς

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

ΕΡΤ

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της Αστυνομίας (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι ηθοποιοί της σειράς

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιάννης Σίντος, Γεωργία Μεσαρίτη, Αναστασία Στυλιανίδη, Βασίλης Ντάρμας, Μαρία Μαυρομμάτη, Αλέξανδρος Piechowiak, Χρήστος Διαμαντούδης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ζωή Ρηγοπούλου, Λευτέρης Πολυχρόνης, Δημήτρης Καλαντζής, Έλενα Ντέντα, Καλλιόπη Πετροπούλου, Αλέξανδρος Βάρθης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Γιώργος Δεπάστας, Ανανίας Μητσιόπουλος, Χρήστος Στεφανής.

ΕΡΤ

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης, Αλέκος Κυράνης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κλαούντιο Μπολιβάρ, Έλτον Μπίφσα

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Παραγωγή: Silverline Media Productions Α.Ε.

ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Νικόλας Καλίρης (Σπύρος Παπαδόπουλος): Καθηγητής σε ένα υποβαθμισμένο λύκειο. Άνθρωπος του καθήκοντος και της προσφοράς, έχει έγνοια τους άλλους, σε βαθμό αυτοθυσίας. Εξαιρετικός στη δουλειά του, στηρίζει έμπρακτα και καθοδηγεί εφήβους με παραβατική συμπεριφορά. Χάνει τη σύζυγό του έπειτα από μια δολοφονική ληστεία στο σπίτι τους και η κόρη του χαροπαλεύει στην Εντατική.

Ευαγγελία Καλίρη (Μαρίνα Ασλάνογλου): Πολιτικός μηχανικός, σύζυγος του Νικόλα. Μια γυναίκα που κρατάει μυστικά και κάνει επικίνδυνες επιλογές σε μια κακή επαγγελματική της στιγμή, ζητάει τη βοήθεια ενός τοκογλύφου βάζοντας σε κίνδυνο όλη της την οικογένεια.

Νάσια Καλίρη (Γεωργία Μεσαρίτη): Η κόρη του Νικόλα, ελεύθερη, ριψοκίνδυνη. Πριν την πυροβολήσουν έκρυβε τον εκβιασμό που δεχόταν με ερωτικό της βίντεο.

Βικτωρία Λεσιώτη (Έμιλυ Κολιανδρή): Μέλος της σπείρας, που βάζει στόχο παντρεμένους άντρες και τους αποσπά πληροφορίες για να ληστέψει τις οικογένειές τους. Είναι το δόλωμα που πλησιάζει ερωτικά τον Νικόλα, παριστάνοντας τη μητέρα ενός μαθητή του με προβλήματα συμπεριφοράς.

Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος): Τοκογλύφος, βρίσκεται παντού χωμένος και η πραγματική του προστασία είναι ότι δουλεύει καρφί για την Αστυνομία.

Στράτος Φρύσας (Χρήστος Ζαχαριάδης): Μέλος της σπείρας, ο εκβιαστής με το ροζ βίντεο. Άνθρωπος που μπαινοβγάινει σε καταχρήσεις και ομάδες, και υποτροπιάζει, μπορεί να πει οποιοδήποτε ψέμα για να γλιτώσει.

Άννα Γραμμικού (Νικολέτα Κοτσαηλίδου): Η αστυνόμος που έχει αναλάβει προσωπικά τις υποθέσεις των ανθρώπων, τους οποίους στοχεύει αυτή η σπείρα. Μια γυναίκα των τύπων. Συνδέεται με τα θύματα και πασχίζει να συγκρατηθεί για να μην πάρει το νόμο στα χέρια της.

Κωνσταντίνος Ίσσαρης (Δημήτρης Καπετανάκος): Ο προϊστάμενος της Άννας στην Ασφάλεια και φίλος της. Ο άνθρωπος που έχει πάντα μυστικά και σου κρύβει κάτι ακόμα και όταν σε εμπιστεύεται. Είναι σε διαρκή σύγκρουση με τον Βανδώρο και προσπαθεί να τον υπονομεύσει.

Μάκης Βελής (Βασίλης Ντάρμας): Ο αγαπημένος και περιθωριοποιημένος μαθητής του Νικόλα.

Στάθης Βανδώρος (Αλέξανδρος Piechowiak): Ο παραβατικός μαθητής του Νικόλα, η κόντρα τους θα εξελιχθεί σε μάθημα ζωής για τον μικρό, που στη συνέχεια θα τον βοηθήσει.

Στέλιος Κάσδαγλης (Βασίλης Ευταξόπουλος): Λυκειάρχης, φίλος του Νικόλα, γλυκός, πράος, φιλοσοφημένος, ο άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να προστατέψει τον φίλο του τον Νικόλα.

Σοφία Μαδούρου (Αναστασία Στυλιανίδη): Καθηγήτρια συνάδελφος στο Λύκειο, έχει μεταξύ άλλων τη θεατρική ομάδα του σχολείου, στην οποία συμμετέχουν προαιρετικά τα παιδιά.

Μηνάς Αργύρης (Λευτέρης Πολυχρόνης): Το πιο αδίστακτο μέλος της σπείρας. Δεν έχει τίποτα ανθρώπινο στον χαρακτήρα του και αυτό τον κάνει ακόμα πιο απρόβλεπτο και επικίνδυνο.

Χριστόφορος Στρατάκης (Γιάννης Σίντος): Ο αδελφός της Ευαγγελίας, ο άντρας που έμαθε να ζει στη σκιά των ανθρώπων και να υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του. Αντιμέτωπος με τον θυμό και τη δειλία του, η ληστεία πολλαπλασιάζει τις ενοχές του.

Ζωή Βορίδη (Βίκυ Μαϊδάνογλου): Η συμμαθήτρια της Νάσιας, που βοηθά τον πατέρα της φίλης της να ανακαλύψει ποιος έκανε κακό στη Νάσια.

Μπετίνα Βορίδη (Φωτεινή Μπαξεβάνη): Η μητέρα της Ζωής, ένας θετικός άνθρωπος που πάντα στέκεται με πολύ αγάπη δίπλα στην κόρη της.

Χρήστος Γιδάς (Χρήστος Διαμαντούδης): Μαθητής του Νικόλα, παραβατική συμπεριφορά, ο πατέρας του έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του πατέρα του καλύτερού του φίλου (Βανδώρος). Ο Χρήστος κάνει επικίνδυνα χατίρια για λεφτά και πέφτει θύμα εκβιασμού.

Μιχάλης Κουλεντής (Δημήτρης Γεροδήμος): Ρεσεψιονίστας ξενοδοχείου, μέλος της σπείρας, ο άνθρωπος που μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα που η Βικτωρία κάνει έρωτα με τα θύματά της και παίρνει κλειδιά σπιτιών, τα οποία αντιγράφει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα