Κάρα Ντελεβίν: “Είμαι πανσέξουαλ, ερωτεύομαι τον άνθρωπο”

Κάρα Ντελεβίν: “Είμαι πανσέξουαλ, ερωτεύομαι τον άνθρωπο”
Κάρα Ντελεβίν AP

Η Κάρα Ντελεβίν σε συνέντευξή της διευκρίνισε πως είναι πανσέξουαλ "Ερωτεύομαι τον άνθρωπο, κι' αυτό είναι όλο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κάρα Ντελεβίν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με την Άσλει Μπένσον, αναφέρθηκε στον σεξουαλικό της προσανατολισμό σε συνέντευξή της στο Variety. 

Το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός διευκρίνισε πως είναι πανσέξουαλ, πράγμα που σημαίνει πως έλκεται απ’ όλα τα φύλα. “Νομίζω πως θα παραμείνω για πάντα πανσέξουαλ. Όπως κι’ αν κάποιος προσδιορίζει τον εαυτό του, είτε “ο”, είτε “η”, είτε “το”, ερωτεύομαι τον άνθρωπο. Κι’ αυτό είναι όλο. Ελκύομαι από το ίδιο το άτομο”.

Όπως εξήγησε, δεν περίμενε ποτέ πως θα χρειαζόταν να διευκρινίσει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Όταν το 2017, είχε αναφερθεί στην σεξουαλικότητά της χαρακτηρίζοντάς την “ρευστή”, όλοι υπέθεσαν αυτομάτως πως είναι ομοφυλόφιλη. 

“Απαντούσα πως ‘Όχι, δεν είμαι ομοφυλόφιλη’.  Πολλοί από τους φίλους της, αναφέρει, πως έχουν αντιλήψεις παλαιών αρχών. “Αν αναφερθώ σε κάποιον άντρα που με ελκύει, με ρωτούν πως γίνεται, αφού είμαι γκέι”, εξηγεί σύμφωνα με το US Magazine.

Τα δύο τελευταία χρόνια, η Κάρα Ντελεβίν βρισκόταν σε σχέση με την ηθοποίο, Άσλει Μπένσον. Όπως επιβεβαιώθηκε χώρισαν στις αρχές του Μαΐου, ενώ έκτοτε η Άσλει προχώρησε με τον τραγουδιστή, G-Eazy.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα