‘Καρφί’ από τον Matt Damon: Κανείς δεν μιλάει για τους άνδρες που δεν παρενοχλούν γυναίκες

‘Καρφί’ από τον Matt Damon: Κανείς δεν μιλάει για τους άνδρες που δεν παρενοχλούν γυναίκες
Ο ηθοποιός Matt Damon Evan Agostini/Invision/AP

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει να μην "μασάει" τα λόγια του απέναντι στις αποκαλύψεις που ταλανίζουν τη βιομηχανία του θεάματος

Με μία νέα δήλωση που προκαλεί αίσθηση, ο Matt Damon επανήλθε στη συζήτηση για το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που συγκλονίζει το Χόλιγουντ, μετά την κατακραυγή που υπέστη για την προηγούμενη τοποθέτησή του επί του θέματος.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του με τίτλο “Downsizing”, o διάσημος σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στο Business Insider και για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, επισημαίνοντας τις ελλιπείς αναφορές που υπάρχουν στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των ανδρών δεν συμπεριφέρεται στις γυναίκες με αυτό τον τρόπο.

“Βρισκόμαστε σε μία στιγμή ορόσημο και νομίζω πως αυτό είναι καλό, νομίζω ωστόσο ότι αυτό για το οποίο κανείς δεν μιλάει είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άντρες – η πλειοψηφία των αντρών με τους οποίους έχω δουλέψει – οι οποίοι δεν κάνουν τέτοια πράγματα”, δήλωσε ο Damon.

Σημειώνεται ότι ο Damon κέρδισε το Όσκαρ Σεναρίου για τον “Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ”, από κοινού με τον φίλο του Ben Affleck, με την ταινία να είναι παραγωγή της Miramax του κάποτε κραταιού παραγωγού Harvey Weinstein.

Ο μεν Weinstein αποτέλεσε την αφορμή για την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων στο Χόλιγουντ, καθώς δεκάδες γυναίκες τον κατήγγειλαν για επιθέσεις παρενοχλήσεις και βιασμούς, ενώ και ο Affeck δεν βγήκε αλώβητος από τη σκανδαλολογία, ζητώντας συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς νεαρή ηθοποιό προ 20ετίας.

Από τα “πυρά” κατά των ανδρών του Χόλιγουντ δεν γλίτωσε όμως ούτε ο “οικογενειάρχης” Matt Damon, καθώς “τόλμησε” να δηλώσει τις περασμένες ημέρες ότι όλες οι μορφές παρενόχλησης που καταγγέλλονται δεν είναι ίδιες και δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Δηλώσεις που προκάλεσαν την οργή γυναικών της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως οι Minnie Driver, Alyssa Milano και Rose Mc Gowan, αλλά και πολλών χρηστών των social media.

Φωτό: Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα