Καρύδη: Το “όχι” σε τηλεοπτικό σταθμό και ο μεγάλος ρόλος που θα αναλάβει από Σεπτέμβριο

Καρύδη: Το “όχι” σε τηλεοπτικό σταθμό και ο μεγάλος ρόλος που θα αναλάβει από Σεπτέμβριο

Η γνωστή ηθοποιός είπε ένα μεγάλο "όχι" στον ΣΚΑΙ στην πρόταση για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, ωστόσο, είχε τους λόγους της! Το project που θα αναλάβει για πρώτη φορά.

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν πολύ κοντά με τον ΣΚΑΙ στο να κλείσει για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι “Guess my age” το οποίο θα έφερνε το κανάλι.

Η Καρύδη ήταν η πρώτη επιλογή του σταθμού, είχε κάνει ραντεβού και είχε πει “όχι”. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησαν να κάνουν casting άλλοι για τη θέση του παρουσιαστή.

Η Σμαράγδα τότε είχε πει ότι δεν μπορεί να αναλάβει αυτό το project, γιατί είχε πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς αναλάμβανε κάτι για πρώτη φορά, κάτι που όντως ισχύει.

Η αγαπημένη ηθοποιός για πρώτη φορά θα σκηνοθετήσει και, μάλιστα, ένα πολύ ιδιαίτερο έργο, το “Του Κουτρούλη ο Γάμος” του Αλέξανδρου Ρίζου – Ραγκαβή που θα ανέβει του χρόνου στο Θέατρο Βασιλάκου σε παραγωγή του Γιώργου Ισαάκ.

Μάλιστα, ολοκληρώθηκε το καστ και οι ηθοποιοί που θα είναι μαζί της είναι η Ευγενία Σαμαρά, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Νίκος Κουρής, ενώ θα παίζει και η ίδια η Σμαράγδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα