Κατερίνα Στανίση: "Κονσομασιόν το λέγανε τότε, τώρα είναι δημόσιες σχέσεις"

Κατερίνα Στανίση
Κατερίνα Στανίση GLOMEX - ALPHA TV

Η ιέρεια της πίστας, Κατερίνα Στανίση, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για την άγρια γοητεία των "σκυλάδικων".

Στην ατμόσφαιρα των παλιών "σκυλάδικων" που μεσουρανούσαν πριν από δεκαετίες μας μετέφεραν οι «Πρωταγωνιστές» στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης.

Η Κατερίνα Στανίση, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας της από τα "σκυλάδικα", στα ιδιαίτερα περιστατικά που έχει ζήσει, αλλά και στις δυσκολίες της νύχτας.

ADVERTISING

«Φάγαμε από τα σκυλάδικα, από εκεί μέσα αναδείχθηκα και εγώ»

«Γινόντουσαν γλέντια, και ήταν όλο άντρες ,γυναίκα δεν έβλεπες. Και κάποια φορά τραγουδάω και είδα ένα φορτηγό να μπαίνει μέσα, έψαχνε ο κόσμος πώς να φύγει. Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ, έπαιρναν κάτι μπουκάλια ουίσκι και το βάζαν ξάπλα για μαγκιά και έπεφτε συνέχεια στο ίδιο πόδι, στο ίδιο νύχι, μου άνοιξε το πόδι και με έτρεχαν στο Α΄Βοηθειών», ανέφερε μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Μου έχει τύχει να φλερτάρω από την πίστα, κάποιες φορές και να κάνω γνωριμίες»

Η ίδια αναφέρθηκε και στις περιβόητες «δημόσιες σχέσεις» που γίνονταν σε αυτά τα μαγαζιά.

«Γιατί τώρα δεν υπάρχει αυτό; Κονσομασιόν το λέγανε τότε. Εντάξει τότε ήταν και πιο άγρια. Αλλά και τώρα είναι δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι κακό να πεις μία “καλησπέρα”, όταν ο άλλος σου αδειάζει τόσα λουλούδια πάνω σου. Ξεκίνησα τραγουδίστρια, δεν ήμουν κονσομετρίς. Τραγουδούσα, αλλά κατέβαινα και κάτω γιατί ήταν υποχρεωτικό, εδώ κατέβαιναν οι άνδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική, Alpha TV
SHARE:

24Media Network