Κατερίνα Τσάβαλου: "Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, ήμουν με ταμείο ανεργίας"

Η Κατερίνα Τσάβαλου
Η Κατερίνα Τσάβαλου PAPADAKISPRESS

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε γα τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για το σώμα και τα κιλά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα, που θεωρεί το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της, για τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της, αλλά και για την περίοδο που ζούσε από το ταμείο ανεργίας.

"Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Ήμασταν τέσσερα παιδιά που μεγαλώσαμε μεταξύ μας, αλλά τώρα είναι άλλη εποχή. Πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά τι θα κάνω στη δουλειά" δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Για να συμπληρώσει για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει: "Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα, αλλά ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα".

Τέλος, για τα σχόλια που δέχεται για το σώμα και τα κιλά της, η ίδια είπε: "Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, ο κόσμος με ρωτούσε ποσά κιλά πήρα και γιατί δεν τα έχασα αμέσως. Μια φορά αναγκάστηκα να απαντήσω 'έχω σπαστική κολίτιδα, συγγνώμη'".

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network