Κατέρρευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Είναι δύσκολο να καταγγείλεις – Δεν μπορώ να πω όνομα”

Κατέρρευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Είναι δύσκολο να καταγγείλεις – Δεν μπορώ να πω όνομα”
Μαυρίκιος Μαυρικίου Glomex

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το πλατό, αναφερόμενος σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν. "Τον βλέπω σε όλες τις επίσημες πρεμιέρες", είπε.

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Breakfast@Star” βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (28/11) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό και τραγουδιστή να αναφέρεται σε ανήθικες προτάσεις που του έγιναν στο παρελθόν και να ξεσπά σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την ενασχόλησή του με τη μουσική και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κάνει μεγάλη επιτυχία, είπε: “Πολλά χρόνια τώρα έχω βγάλει πολύ ωραία τραγούδια, αλλά δεν τα “έσπρωξαν” και δεν τα στήριξαν ποτέ αυτοί που θα έπρεπε: οι δισκογραφικές εταιρείες, τα ραδιόφωνα. Γιατί υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που τα “σπρώχνουν” στις μέρες μας. Χρήματα, υποχωρήσεις, ανήθικες προτάσεις, τις οποίες ποτέ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ. Έλεγα “όχι” και έφευγα”.

Συνεχίζοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: “Το λέω με πλήρη επίγνωση και πολύ σοβαρά. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που γίνεται. Είναι συγκλονιστικό το τι περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν με ένα demo σε μια εταιρεία. Το τι τους ζητάνε για να τους κάνουν επιτυχία το τραγούδι τους. Θα κλάψουνε μανούλες αν βγουν στη φόρα αυτά τα πράγματα“.

Φέρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του, είπε: “Σας λέω τη δική μου εμπειρία. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει, τι μου έχουν ζητήσει. Για να μην πω για χρήματα… Τα ξέρουν και οι γονείς μου. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν έχω καμία επαφή. Δεν μπορώ να πω ονοματεπώνυμο. Βλέπω όλους αυτούς που μίλησαν και κατήγγειλαν πόσο ταλαιπωρούνται. Προσπαθούν να το αποδείξουν και εκείνοι είναι ελεύθεροι έξω. Αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δεν έχω στοιχεία. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν έχω καμία επαφή. Τον βλέπω σε όλες τις επίσημες πρεμιέρες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να το πω στον “αέρα” και να ξεκινούσε μια επανάσταση“.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: “Εγώ τότε ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο. Δεν είχα κανέναν, κανέναν! Μόνο τους γονείς μου από το τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω, μου έλεγαν όλοι “μην πεις όνομα, γιατί δεν έχεις στοιχεία”. Πώς να πω όνομα, που αν πω θα πέσετε όλοι κάτω ξεροί και θα τα ακούσω. Μου έχουν στείλει νέοι τραγουδιστές “για αυτόν λες; μας το έκανε και εμάς”. Συγγνώμη, δεν μπορώ”.

Έπειτα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποχώρησε από το πλατό, ενώ η παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου είπε συγκινημένη: “Πόσα ακόμα μένουν κρυμμένα. Φοβούνται τα παιδιά να μιλήσουν και αυτοί οι άνθρωποι που τους έχουμε θεούς, συνεχίζουν”.

Δείτε τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

“Δεχόμαστε απειλές, αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε”

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και περιέγραψε καταστάσεις όπου τον παρακολουθούν με το αυτοκίνητο, ενώ εξήγησε ότι αναγκάστηκε για αυτό τον λόγο να μετακομίσει γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει.

Όπως είπε:Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί περίεργα τηλεφωνήματα από ανθρώπους του παρελθόντος. Γιατί τις τελευταίες μέρες σχεδόν υπονόησα σε ποιον αναφέρομαι. Εγώ περίμενα να ακούσω συγγνώμη και άκουσα απειλές τύπου “δεν φαντάζομαι να τολμήσεις να πεις”. Συγκεκριμένα μου είπαν τη φράση που τους είπε “αυτό το μούλικο ετοιμάζεται να με δώσει στεγνά”. Κάνω δημόσια έκκληση σε όποιον έχει καταλάβει σε ποιον αναφέρομαι, να μου στείλει μήνυμα στο Instagram. Μέχρι που αναγκάστηκα να μετακομίσω αυτή την εβδομάδα, άρον άρον, για να μην ξέρουν πού μένουμε. Γιατί είδα και αυτοκίνητα έξω από το σπίτι. Φοβόμαστε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα