Keanu Reeves – Winona Ryder: Το άγνωστο περιστατικό και η αποκάλυψη για τη φιλία τους

Keanu Reeves – Winona Ryder: Το άγνωστο περιστατικό και η αποκάλυψη για τη φιλία τους
Οι Keanu Reeves και Winona Ryder Jordan Strauss/Invision/AP

Η Winona Ryder αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας "Dracula", που στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει η φιλία της με τον Keanu Reeves.

Μπορεί σε πολλές περιπτώσεις ο ανταγωνισμός να “αγγίζει” κόκκινο στο Χόλιγουντ, ωστόσο, είναι και φορές που έχουμε δει να δημιουργούνται μεγάλες και ισχυρές φιλίες ανάμεσα σε διασήμους και celebrities.

Μια τέτοια περίπτωση είναι εκείνη των αγαπημένων ηθοποιών Keanu Reeves και Winona Ryder, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και 28 χρόνια, απ’ όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Dracula”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Sunday Times, η Winona Ryder προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας, με σκηνοθέτη τον Francis Ford Coppola.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως ήταν μια σκηνή στην οποία έπρεπε να κλαίει πολύ έντονα και ο Coppola, προκειμένου να της προκαλέσει έντονα συναισθήματα, άρχισε να της φωνάζει “Πόρνη”.

Ο σκηνοθέτης παρότρυνε και τους συμπρωταγωνιστές της να το κάνουν, ώστε να αρχίσει να κλαίει περισσότερο όπως “απαιτούσε” το γύρισμα, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Keanu Reeves.

Οι Keanu Reeves και Winona Ryder Jordan Strauss/Invision/AP

“Ο Francis προσπαθούσε να τους κάνει όλους να μου φωνάζουν πράγματα που θα με έκαναν να κλάψω. Ο Keanu δεν θα το έκανε αυτό. Ούτε ο Anthony Hopkins. Αυτό απλά δεν δούλεψε. Έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα”, είπε. 

Η εν λόγω εμπειρία και ο σεβασμός που έδειξε ο Keanu Reeves στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μια δυνατή φιλία, ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν έπειτα σε άλλες τρεις ταινίες.

“Λατρεύω τον Keanu. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι”, πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα