Κέιτλιν Τζένερ: "Δεν χώρισα με την Κρις εξαιτίας του επαναπροσδιορισμού φύλου"

H Caitlyn Jenner δέχεται το βραβείο "Arthur Ashe" για την γενναιότητά της.
H Caitlyn Jenner δέχεται το βραβείο "Arthur Ashe" για την γενναιότητά της. CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην Ολυμπιονίκης Κέιτλιν Τζένερ μίλησε για τον χωρισμό της με την Κρις Τζένερ και εξήγησε ότι υπήρχαν πολλαπλοί λόγοι που οδήγησαν στο διαζύγιό τους, πέρα από τον επαναπροσδιορισμό φύλου.

Ο επαναπροσδιορισμός του φύλου της, αν και δεν ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο χώρισε με την Κρις Τζένερ, μετά από 23 χρόνια γάμου, έπαιξε το ρόλο του, είπε η Κέιτλιν Τζένερ, επισημαίνοντας ότι υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο.

«Είχαμε τόσα πολλά άλλα προβλήματα, εξαιτίας της απογοήτευσης που ένιωθα και θα μπορούσα να το κάνω λίγο πιο γρήγορα, ξέρεις εκεί προς το τέλος», δήλωσε η Κέιτλιν μιλώντας στο podcast του Ρομπ Λόου, "Literally".

H Caitlyn Jenner δέχεται το βραβείο
H Caitlyn Jenner δέχεται το βραβείο "Arthur Ashe" για την γενναιότητά της. CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

«Υπήρχαν πολλά, αγόρι μου υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβαιναν», είπε η Κέιτλιν. «Και ξαφνικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα». Ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες και από τη στιγμή εκείνη όλα ήταν εντάξει. Η Κέιτλιν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι ηρέμησαν όταν συνειδητοποίησαν πού βρίσκονταν. «Ήξερε ότι δεν λειτουργεί. Ήξερα, επίσης ότι δεν λειτουργεί», είπε. Και αυτό ήταν. Είπε ακόμα ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε το σπίτι τους να το κρατήσει η Κρις, ενώ η Κρις αμέσως προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να βρει και να φτιάξει το ιδανικό μέρος γι' αυτήν.

«Θέλω να αισθάνεσαι άνετα», θυμάται η Κέιτλιν ότι της είπε η Κρις. «Βρήκε ακόμη και το μέρος, το διακόσμησε, έκανε τα πάντα στο Μαλιμπού».

Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε επίσης και για το «κυνηγητό» από τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της μετάβασής της, και για τον αγώνα που έδινε για να διατηρήσει κάποια αίσθηση ιδιωτικότητας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
SHARE: