Κέβιν Κόστνερ: Χωρίζει με την σύζυγό του μετά από 18 χρόνια γάμου

Κέβιν Κόστνερ: Χωρίζει με την σύζυγό του μετά από 18 χρόνια γάμου
Κέβιν Κόστνερ και Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Χωρίζουν ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, με την ίδια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου. "Συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του" είπε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Ο Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ (Christine Baumgartner) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το TMZ η σύζυγος του ηθοποιού, σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζήτησε από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

«Με μεγάλη λύπη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Κέβιν Κόστνερ και Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ John Shearer/Invision/AP IMAGES

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 στο ράντσο του ηθοποιού στο Άσπεν και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο σταρ του Χόλιγουντ έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τρία από τον πρώτο γάμο του με την Σίντι Σίλβα (Cindy Silva) ο οποίος έληξε το 1994 και έναν γιο από το ειδύλλιό του με την Μπρίτζετ Ρούνεϊ (Bridget Rooney).

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου επισκέφθηκε μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο της νέας ταινίας που ετοιμάζει, ένα εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η ιδιοκτήτρια και σεφ Laura Migliorini ανάρτησε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνουν τον διάσημο ηθοποιό να φορά τη βέρα του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα