Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Τσοχατζόπουλου, στο My Style Rocks

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Τσοχατζόπουλου, στο My Style Rocks
Instagram

Μετά την αδερφή της Μαρίας Καζαριάν, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τη συνέταιρο της Ιωάννας Τούνη, ακόμη μια γνωστή influencer μπαίνει στο νέο show.

Το My Style Rocks ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο την επόμενη Δευτέρα και ακόμα ένα “δυνατό χαρτί” αποκαλύπτεται.

Ο λόγος για τη Κιάρα Μαρκέζη, εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία είχε “κοπεί” από το Greece’s Next Top Model λόγω των τατουάζ της.

Η Κιάρα είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη από την πρώτη του γυναίκα, Γκουντρούν) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Η Κιάρα είχε μιλήσει για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου της, κάτι που την έκανε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της.

“Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Θυμίζουμε πως έχουν “κλειδώσει” και οι συμμετοχές της Ειρήνης Καζαριάν, αδερφή της Μαρίας, της Δήμητρας Αλεξανδράκη αλλά και της Στέλλας Πάσσαρη που είναι κολλητή φίλη και συνέταιρος της Ιωάννας Τούνη,

Επίσης, παρουσιάστρια του show θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης, αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε ακόμη τρεις συμμετοχές στο φετινό My Style Rocks.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα