Κιμ Καρντάσιαν: Είχα πάρει ecstasy όταν γύρισα το sex tape

Κιμ Καρντάσιαν: Είχα πάρει ecstasy όταν γύρισα το sex tape

H 38χρονη αποκάλυψε ακόμη πως είχε μία "άγρια βραδιά" με την Paris Hilton στην Ίμπιζα. "Πέρασα μία άγρια φάση προς το τέλος της εφηβείας. Δεν είμαι έτσι πλέον".

Η Κιμ Καρντάσιαν εξαργυρώνει τη φήμη της μέσα από το reality show για τη ζωή της και τα social media. Η “περσόνα του διαδικτύου” είχε εμπλακεί σε ερωτικά σκάνδαλα, όπως το sex tape της που είχε διαρρεύσει και είχε γυρίσει με τον Ray J.

Η 38χρονη παραδέχθηκε τώρα μέσα από το Keeping Up With The Kardashians ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον Damon Thomas και είχε γυρίσει την ερωτική ταινία έπαιρνε ecstasy και πειραματιζόταν με ναρκωτικές ουσίες.

“Παντρεύτηκα την πρώτη φορά και είχα πάρει ecstasy. Έκανα ecstasy και παντρεύτηκα. Έκανα και πάλι και γύρισα ένα sex tape” είπε συγκεκριμένα στην αδερφή της Kendall Jenner και τον Scott Disick.

Είπε ακόμη πως είχε μία “άγρια βραδιά” με την Paris Hilton στην Ίμπιζα. “Πέρασα μία άγρια φάση προς το τέλος της εφηβείας. Δεν είμαι έτσι πλέον”, ανέφερε.

Παρόμοιες αποκαλύψεις έκανε και ο παρουσιαστής Disick

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Καρντάσιαν ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συνθέτη Damon Thomas. Μετά τον χωρισμό της είχε συνάψει σχέση με τον τραγουδιστή Ray J και το sex tape τους είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο το 2007, κάνοντας την Κιμ διάσημη.

Το 2012 μιλώντας στην Oprah η Κιμ ανέφερε πως στην αρχή αισθάνθηκε “ταπεινωμένη” ωστόσο στη συνέχεια αποδέχθηκε το γεγονός της διαρροής.

“Γνωρίζω πως τελικά έτσι με έμαθε ο κόσμος. Ήταν με τον αρνητικό τρόπο, και έτσι κατάλαβα πως έπρεπε να δουλέψω 10 φορές πιο σκληρά για να καταλάβει ο κόσμος την αληθινή πλευρά μου, ποια είμαι και τι μπορώ να κάνω”, έλεγε τότε η ίδια. Η Καρντάσιαν εισέπραξε τελικά 3.000.000 λίρες από τα δικαιώματα του βίντεο απογειώνοντας την καριέρα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα