Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μεγαλώνει υπέροχα – Πώς ήταν το 2007

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μεγαλώνει υπέροχα – Πώς ήταν το 2007

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Δείτε την όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως μοντέλο σε διαγωνισμούς ομορφιάς αλλά και στην εκπομπή της Μενεγάκη η οποία την είχε "κόψει" δύο φορές.

Η γνωστή παρουσιάστρια στο ξεκίνημά της υπήρξε μοντέλο και είχε λάβει μέρος στα Καλλιστεία Μις Τουρισμός του 2007.

Σε ηλικία 20 ετών είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Europe Face, και έπειτα ξεκίνησε να φωτογραφίζεται για περιοδικά, να κάνει πασαρέλα και να εμφανίζεται στο πρωινό της Μενεγάκη ως μοντέλο.

Με τα χρόνια πήρε δικές της εκπομπές, πέρασε από το Survivor και πλέον έχει καθιερωθεί στο πλατό του My Style Rocks. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς ήταν πριν από 11 χρόνια, όντας ακόμα μια κοπέλα στα πρώτα της βήματα. Σήμερα, είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα με το δικό της στυλ.

Το 2007:

Η ίδια πρόσφατα είπε πως “δεν καθιερώθηκα ως μοντέλο γιατί ποτέ δεν ήμουν αυτό το skinny πρότυπο”. Επίσης, έχει δηλώσει πως δούλευε ως φοιτήτρια για να μην επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς της.

“Στον χώρο της ομορφιάς μπήκα όταν με είδε μια booker σε καφετέρια στη Γλυφάδα. Τότε μου πρότεινε εκείνη να μπω στον χώρο του μόντελινγκ, στα 19 μου”, δήλωσε στο “Μαζί σου”. “Έτσι πήγα στα τοπικά καλλιστεία. Η πρώτη κέρδιζε έπιπλα και ταξίδι στη Μάλτα. Εγώ βγήκα δεύτερη. Γνώρισα όμως τους ανθρώπους και σιγά σιγά άνοιξαν πόρτες. Στην αρχή με προσέγγισαν χορηγοί, κοσμήματα κλπ για διαφημίσεις”.

“Μετά πήγα στην Κρίστι Κρανά, και η πρώτη μου δουλειά ήταν ένα διαφημιστικό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας”, πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στο Μαζί Σου. “Έκανα πράγματα για την προβολή. Με τα κάστινγκ στα πρωινά πήγαινα κάθε χρόνο στη Μενεγάκη και με έκοβε. Είχε τα πιο ωραία μοντέλα. Δύο χρονιές με έκοψε, έκλεινα δουλειά σε άλλα όμως. Τελικά με πήρε”.

Ως μοντέλο στη Μενεγάκη:

Τώρα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα