Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η σύζυγός του – “Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας”

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η σύζυγός του – “Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας”
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την οικογένειά του Facebook / @Εβελίνα Βαρσάμη

Τρία χρόνια πέρασαν από το σοβαρό τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη το 2017. "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη.

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017.

Στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. ΄

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τρία χρόνια μετά συνεχίζει να δίνει καθημερινό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Οι βλάβες που υπέστη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι μόνιμες και έχει καταστεί κατά 90% ανάπηρος για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ πρόσφατα δικαιώθηκε για το τροχαίο, καθώς κρίθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για το ατύχημα ο οδηγός του λεωφορείου.

Η σύζυγός του, που βρίσκεται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και τον στηρίζει μαζί με τον μικρό τους γιο, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση την Πέμπτη (24/12), αναφέροντας πως είναι ένας πολύ δυνατός άντρας.

Η Εβελίνα Βαρσάμη έγραψε “να πιστεύετε στα θαύματα”, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook:

24/12/2017 πάλευες για να κρατηθείς στη ζωή. 24/12/2020 τα κατάφερες. Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας. Είσαι ο πιο δυνατός άνδρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αγαπώ πάρα πολύ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα