Κορίνα Τσοπέη: Λύγισε μιλώντας για τον σύζυγό της – “Έκλαψα πολύ εκείνο το βράδυ”

Κορίνα Τσοπέη: Λύγισε μιλώντας για τον σύζυγό της – “Έκλαψα πολύ εκείνο το βράδυ”
Instagram / @alphatv

Η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη φορτίστηκε όταν μίλησε για την απώλεια του συζύγου της και γνωστού κινηματογραφικού παραγωγού Freddie Fields.

Ποδαρικό στη νέα εκπομπή «Ιστορίες του Hollywood» του ALPHA έκανε χθες, Κυριακή, η Κορίνα Τσοπέη. Στη συνέντευξή της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του συζύγου της και γνωστού κινηματογραφικού παραγωγού Freddie Fields.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος φορτίστηκε όταν μίλησε για τη σχέση τους και τον αποχωρισμό του. «Έκλαψα. Μάλιστα, εκείνον τον χρόνο πήγα στη Μύκονο. Το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον άντρα μου. Αυτός το έχτισε το σπίτι, αυτός δημιούργησε για μένα το σπίτι μας εκεί. Έκλαψα πολύ, εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω. Είχα το σκυλάκι της αδελφής μου και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Πήρα ένα χαπάκι να κοιμηθώ και δεν με έπαιρνε» είπε.

«Βάζω την τηλεόραση και βλέπω Beverly Hills. Και ήταν (στην οθόνη η ταινία) America Zigolo. Εκεί γνώρισα τον άντρα μου, εκεί γνώρισα τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Και σταμάτησε η καρδιά μου. Είδα τον άντρα μου μέσα. Είχε μια μικρή σκηνούλα» πρόσθεσε συγκινημένη η Κατερίνα Τσοπέη στη νέα εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στον Alpha. «Ποτέ δεν έφυγε. Νιώθω ότι είναι πάντα μέσα μου». «Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους και είναι κρίμα» τόνισε.

Η Κορίνα Τσοπέη έγινε διάσημη στην Ελλάδα, όταν έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς». Κέρδισε και η Τζένη Καρέζη της πέρασε στο λαιμό τη νικητήρια κορδέλα. Επόμενη στάση ήταν η αναγνωρισιμότητά παγκοσμίως όταν έλαβε τον τίτλο της Μις Υφήλιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα