Κώστας Αποστολάκης: “Έχω κάνει αξιόποινα πράγματα – Προσευχόμουν γονατιστός με κλάματα”

Κώστας Αποστολάκης: “Έχω κάνει αξιόποινα πράγματα – Προσευχόμουν γονατιστός με κλάματα”
Κώστας Αποστολάκης GLOMEX

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης μίλησε για το νέο τρόπο ζωής του και το πώς ήρθε κοντά στη θρησκεία, καθώς στο παρελθόν έκανε πολλές αξιόποινες πράξεις και εκμεταλλεύτηκε ανθρώπους.

Για τον καινούργιο του τρόπο ζωής και το πώς αποφάσισε να αλλάξει μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ανέφερε πως έχει έρθει κοντά στη θρησκεία.

“Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής. Ο προηγούμενος είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε και η πανδημία σε αυτό. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία, έζησα ένα πραγματικό γεγονός στο ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις, χωρίς αμφιβολίες. Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για αυτό, γιατί έχω κάνει πολλά κακά πράγματα. Ένιωσα θλίψη για τον παλιό τρόπο ζωής μου”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

“Ήμουν 20 λεπτά γονατιστός και προσευχόμουν με κλάματα. Έγινε ένα κρακ μέσα μου κι από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα που σας μιλάω, είμαι άλλος άνθρωπος”, συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε, επίσης, πως έχει κάνει αξιόποινα πράγματα στη ζωή του, αλλά και ότι ζητήσει συγγνώμη από ανθρώπους που έχει πληγώσει. “Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί και φιλίες κι εργοδότες και συναδέλφους. Βία έχω ζήσει ναι, έχουμε πλακωθεί στο ξύλο με άντρες, με γυναίκες όχι. Έχω ρίξει οικονομικά ανθρώπους”, δήλωσε.

Μιλώντας για την οικογένειά του, είπε: Η σχέση μας με την κόρη μου και την Αμέλια είναι καλύτερη από ποτέ. Με την Αμέλια, δεν είχαμε καλή σχέση, από δική μου υπαιτιότητα. Παίρνω το μερίδιο της ευθύνης μου. Δεν φτιάχνεται αλλιώς η κοινωνία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα